svenska landslaget

Visst, sverige vann över finland med 1-0 igår men ändå...

1. Landslaget är ingenting utan henke, det är bara att inse. Även fast han kanske inte alltid gör en kanonmatch är han så viktig ändå. Han kämpar och springer som en galning och tar dom där viktiga löpningarna som gör att alla andra kommer i bra lägen. Han har rutin, kan tänka fotboll och är en given kapten. Märks det att jag älskar henke? ps. johan eks kan dö.



2. När ska lagerbäck förstå att zlatan inte har något hjärta för landslaget. Okej, han är väl bra i klubblaget (även fast det tar emot att säga det) men i landslaget har han aldrig presterat. Det handlar bara om honom själv och hans egen karriär, svenska landslaget är inte på hans nivå. Bort med zlatan och ge dom nya en chans istället, dom som vill kämpa.



3. Jag säger bara Elmander. Jag blev imponerad av honom i början av hans landslagskarriär och där trodde man verkligen att vi hittat en given anfallare. Men vart tog det vägen? Målet mot finland igår var hans första på två år och han säger själv att hans svaghet är målskyllet. Men jättebra när man är forward! När hans uppgift är att göra mål. Elmander är slut, det har han varit länge i landslaget. In med någon vinnarskalle istället.



4. Kommentatorn sa att anders svensson var äldst på planen igår, i sverige alltså, med sina 33 år. Jag kunde svurit på att mellberg, mikael nilsson och majstorovic är äldre. Framför allt mellberg!



5. Svenska landslaget bara väntar på oskar ek!


Kommentarer
Postat av: greger

http://www.youtube.com/watch?v=AQrWLurXmQ4 inget hjärta

2009-08-16 @ 01:07:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0