så var det min tur

Jaha, nu har jag också blivit förkyld. Det är faktiskt inte ofta jag är det men det händer då och då. Jag har kört med esberitox, nässpray, halstabletter och allt va det är i några dagar nu och börjar redan känna mig lite bättre. Det är tur det för imorgon ska jag först jobba och sen spela årets andra träningsmatch utomhus. Därför har jag tagit det lite lugnt nu i några dagar för att bli bättre, alltså ingen träning sen i onsdags. I torsdags träffade jag min kära vän sofie för en fika i stan, ganska dålig tajming måste jag säga. Jag snorade hela tiden och sofie va bakis (som vanligt höhö). På kvällen fick vi besök av våra vänner från gotland som skulle åka till thailand dagen efter. Igår va jag i täby centrum med felix och åt lunch. Jag passade på att köpa två nya crash bandicoot tv-spel, haha, som jag har ägnat hela denna dag till. Nu tänker jag återgå till det. Pusshej

Ps. Jag blir så himla arg, kan det inte bara sluta snöa!?

EN FOTBOLLSDAG

Ännu en bra dag. Hade träning med akademin mellan 14-16 och nu ska jag träna med vallentuna 18-20. Fotboll är roligt. Och så slipper jag slöa ner mig, ganska lätt gjort när det är lov. Ikväll är det champions league igen, popcorn blir det till det har jag och felix bestämt. Jag mår bra. Även fast jag vaknade flera gånger inatt eftersom felix inte kan hålla sig på sin sida, höhö.

Förresten så har jag beställt en ny säng, äntligen! 160 är den också :D






TODAY IS A GOOD DAY

Heeeej! Idag är jag på väldigt bra humör. Jag sov länge och tog det lugnt i morse. Men det va inte så att jag satt i soffan och segade i flera timmar, då blir jag bara rastlös och på dåligt humör. När felix åkte till sin mormor och morfar bestämde jag mig för att ta en promenad upp till VTC. Först så gymmande jag och bastade efter. Nu ska jag jobba till halv 10 och sen är det bråttom hem till champions league. Jag missar iförsig första halvlek vilket är lite surt men det ska inte få förstöra min dag. Alltså, en väldigt bra dag då jag hinner med mycket roligt! Sova länge, frisk luft, träna, basta, tjäna pengar, titta på fotboll och träffa felix.


ÄNTLIGEN!

Igår hade vi våran första match utomhus. Vädret var väl inte det bästa med tanke på att det snöade hela tiden så det var ganska svårspelat. Men kul var det ialla fall! Vi vann med 4-0 och jag gjorde 3 mål :) Jag längtar så himla mycket till i sommar, med spel i division 4 och allt. Jag känner på mig att det kommer bli en rolig och lyckad säsong.



Jag tycker om er så mycket och jag älskar att vi har så roligt på träningarna.
Så därför längtar jag till ikväll, fys och fotboll! (Det är många som saknas på bilden)

JAG HAR BLIVIT UTMANAD AV MALIN

Det första du kommer på...


Regler:

- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
- Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
- Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
- utmana 4 personer och radera mina svar

Lycka till!

1. Vad heter du?: Sofia

2. Ett ord på fyra bokstäver?: Sova

3. Flicknamn: Sandra

4. Pojknamn: Sebastian

5. Yrke: Stridspilot

6. Färg: Svart

7. Klädesplagg: Skjorta

8. Mat: Soppa

9. Sak i badrummet: Spegel

10. Plats/stad: Stockholm


11. En orsak att vara sen: Sjuk

12. Något man skriker: Stopp!

13. Film: Seven pounds

14. Något man dricker: Saft

15. Band: Simple plan

16. Djur: Struts

17. Gatunamn: Sommarvägen

18. Bil: Saab

19. Sång: Seasons of love

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Säckhoppning... haha

Jag utmanar: Matilda, Anna, Sofie, Camilla

FOTBOLL I SOMMAR. LÄNGTAR!


DET ÄR INTE LÄTT NÄR DET ÄR SVÅRT

Alla har dåliga dagar. Mina brukar oftast vara när jag har ont i huvudet. För då får jag ont i nacken också, och tvärtom. Det är inte roligt och särskilt inte när det är två dagar i rad. Det var iförsig ganska ovanligt, till för några veckor sen. Som i fredags till exempel, då va alla vi tjejer i sophies pappas lägenhet i stan för att fira emma, sophie och anna som fyllt 18. Det va väldigt roligt men ont i huvudet hade jag hela kvällen. Så det va faktiskt skönt att jag inte fyllt 18 och fick åka hem när dom andra skulle vidare till krogen. Igår hade jag och felix en slappardag som endast innehöll en promenad till centrum för att handla middag. Jag hade ont i huvudet och nacken hela dagen. Jag blir galen. Nu har jag snott mammas kudde så får vi se om det hjälper.

Nu sitter jag på jobbet och ikväll har vi första träningsmatchen utomhus!

SPORTGRODOR

"Innern går ohyggligt fort...och han faller"Nej, ursäkta, det vat en längdhoppare."

"Gais är Sveriges bästa kvallag. På sex försök har de gått vidare nio gånger"

"Det blir svenskarna eller italienarna som vinner heatet...ja, det blir australiensarna"

"Han är tre och en halv meter lång...jag överdriver inte. Alltså, han är dryg två meter lång."

"Ju högre ribban ligger, ju svårare är det att komma över"

"Det är millimetrar...men det är en klar offside"

"Det är alldeles för mycket sport inom idrotten"

"0-0 rättvist? Nej, 1-1 hade varit mer rättvist"

"Jag tror på teorin att om motståndarna gör mål, måste vi göra två mål för att vinna..."

SNART SNART SNART

Snart är det lov, så himla skönt. Då ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, det enda som är planerat är jobb tre dagar och 5 fotbollsträningar. Men det är ju bara roligt! Igår hade jag fotbollsträning och idag har jag gymmat (och bastat of course) och nu sitter jag på jobbet. Vi har en praktikant här så jag har någon att prata med ialla fall, trevligt :)

GRATTIS ÄLSKADE EMMA PÅ 18-ÅRSDAGEN! :D

I SKOLAN

Igår va det måndag. Jag hatar måndagar. Dom är långa och tråkiga och det slutar alltid med att jag får ont i huvudet. Jag hade huvudvärk under mötet och under fotbollsträningen. Inte kul. Och att det inte var prison break gjorde ju inte saken bättre precis. Men idag mår jag bättre, dock är jag väldigt trött. Jag är inte van att börja såhär tidigt. Slutar halv 5 idag också och sen ska jag och mickan intervjua morfar. Senare ikväll är det spelarmöte. Godnatt

ALLA HJÄRTANS DAG

...var det igår men ändå, bättre sent än aldrig att uppdatera. Både jag och felix hade fotbollsturnering hela dagen (hur det gick pratar vi inte om) så det fick bli en alla hjärtans kväll istället. Snäll som jag är så hade jag dukat upp med mat och efterrätt i mitt rum och tänt ljus överallt. Felix hade med sig blommor och godishjärtan när han kom. Så det blev en mysig kväll framför tv:n.



Idag blev det sen frukost framför tv:n och lite senare på eftermiddagen tog jag och felix en promenad. Jag jobbar på bra med det där med frisk luft! Nu har jag precis varit och gymmat och såklart bastat efter, jag älskar det. Snart blir det middag och lite senare ikväll beck.

DET GÅR SAKTA MEN SÄKERT...

Efter en tids "tillbakagående" när det gäller min strävan efter att bli på bättre humör, få mer frisk luft och orka mycket mer så är jag äntligen back on track... idag ialla fall. Jag hade jeans på mig idag, femte gången på 4 månader! Jag sov med flätor så mitt hår va vågigt och fint och jag fick många timmarns sömn inatt vilket resulterade i att jag inte va dödstrött. Jag slutade skolan 12:20, underbart skönt såklart. Ikväll medan alla mina kära vänner ska träffas och ha kul ska jag åka till mormor och morfar för morfar har fyllt år. Vad gör man inte för dom liksom?

Från och med idag tänker jag börja må skitbra, punkt slut!



17:50

Igår gymmande jag och hade fotbollsträning, även fast jag hade ont i huvudet och var trött. Min huvudvärk brukar gå över när jag får sova men nej, det ville den inte göra den här gången. Så jag har varit jättetrött och haft ont i huvudet hela dagen. Var på första lektionen idag, åt pannkakor till lunch och sen åkte jag till stan och träffade matilda. Jag tror jag ska gå och lägga mig nu. Eller ialla fall titta på en film.

HÄRLIG DAG

Idag har jag haft studiedag. Idag har jag varit på ansiktsbehandling. Idag kom mina kläder från ellos. Idag har jag gjort läxan till imorgon. Idag har jag tittat på top model. Idag har jag träffat mickan och förberett vår intervju. Idag har varit en bra dag. WOHO!



STUDIEDAG

Här kommer lite snabb och ganska tråkig uppdatering... Jag jobbade, gymmande (och bastade efter, så himla skönt!), fixade lite med mitt rum, tittade på sverige-finland och på beck med felix igår. Idag har jag varit i täby centrum, nu sitter jag på jobbet och ikväll blir det löpning, fys och fotboll! Det är underbart att vara ledig :)

LÖRDAG

Idag har jag tränat med akademin och fikat med min älskling i centrum. Tyvärr var deras chailatte inte speciellt god så det förstörde lite. Vi har varit hemma själva hela kvällen och ätit tacos och tittat på film. Och håll i er nu... jag sminkade mig, satte på mig jeans och fixade håret! och jag har ätit godis...


abba-tema

HJÄLP!

Idag har jag tagit den första sprutan mot livmoderhalscancer. Det är inte det att jag är spruträdd men jag tycker att det är lite jobbigt ändå så jag fick ligga ner. Sen kom jag inte därifrån förrän efter 45 minuter och då hade jag hunnit med att svimma en gång. Nu är det ialla fall gjort och det känns skönt!

Nu ska jag bara ta det lugnt och ikväll ska jag träffa min matilda :)


DU ÄR SÅ VACKER





LOVELY

För första dagen på väldigt väldigt länge är jag läxfri. Det är undarbart! Och inte nog med det så har jag studiedag måndag och tisdag. OCH jag börjar 11:20 imorgon så nu satsar jag på att bli pigg igen. Ska försöka ta tag i mitt rum idag, för det har ju inte gått så bra hittills, och halv 7 ska jag gymma med madde. Pusshej

TIRED

Jag har sovit dåligt tre nätter i rad nu. Först trodde jag att det var för att det är fullmåne men det är det ju ej. Så jag förstår inte riktigt varför, men ialla fall så är jag väldigt trött och det svider i ögonen. och ikväll är det fotbollsträning ute i två timmar. Nu ska jag öva på mitt engelskatal som jag ska hålla imorgon och sedan titta på one three hill :)

GE MIG SOMMAR OCH SOL OCH VÄRME!














MIN ÄLSKLING


BÄSTIS


NO STRESS

Idag börjar jag skolan kvart i 3 och har bara en lektion. Kan det bli bättre? Första lektionen va media men jag har redan gjort klart allt så jag hoppade över den, samhällskunskapen och historian är inställd. Nu sitter jag hemma hos felix och ska försöka lära mig 52 svåra ord till imorgon, vi har nämligen förhör i ordkunskap då. Ikväll jag ska och mickan intervjua min morfar till historian.
Jag har träääääääningsvärk!

TUR I OTUREN

I natt sov jag jättedåligt och jag slutade skolan halv fem, det är ingen bra kombination. Särskilt inte när jag nu måste plugga och ikväll har jag löpning, fys och fotboll på schemat. Det är väl en himla tur att jag börjar tjugo över ett imorgon. Och det är väl en himla tur att det är prison break ikväll. Och det är en himla himla tur att dom kommer och borrar bergvärme imorgon så man slipper frysa och duscha kallt här hemma. Over and out!

HUNGRIG

Fotbollsträningen blev inställd för att planen fortfarande är för dålig. Så istället gymmade jag efter jobbet och nu har jag gjort historialäxan till imorgon. Finalen i handboll mellan kroatien och frankrike är på på tvn så jag tror att jag ska sätta mig och titta på den nu. Pappa är och handlar middag, det blir taaaaacos. WOHO!

Jag hade tänkt att fixa det sista med mitt rum idag men det blev ingen tid över. Måla naglarna hann jag inte heller med och nu orkar jag inte... höhö


MORGONPIGG?

Min dag började inte så bra... Pappa kom inrusandes i mitt rum kvart i 9 och frågade om jag inte skulle jobba idag? Det hade jag helt glömt bort! Jag skulle öppna klockan kvart i 9 så jag hade liiiiite bråttom. Jag satt i bilen en minut senare i i trasiga mjukisbyxor och oborstat hår. Jag va uppe 10 i och då stog det redan 3 personer utanför dörren och väntade på att få komma in, pinsamt. Nu ska jag ialla fall jobba till två och sen måste jag hem och plugga. Ikväll är det fotbollsträning!


FOTBOLL

Igår hade jag fotbollturnering! Det va skitkul och gick jättebra. Det enda negativa är väl att det är något fel på mina lår. Efter bara typ två minuter blir de jättetunga och stela och det är jobbigt att springa. Så va det hela säsongen förra året också även fast jag stretchar efter varje träning. Det är jobbigt! Ialla fall, så vann vi alla tre matcher i gruppspelet utan att släppa in ett enda mål. Vi kom då etta i gruppen och sen vann vi kvartsfinalen med 1-0. Tyvärr förlorade vi semifinalen med 2-1, motståndarna gjorde sitt andra mål när det va 30 sekunder kvar, så jävla surt! I matchen om tredje pris stog det 1-1 efter full tid så det blev förlängning. Regeln va då att ta ut en spelare efter en minut, efter yttligare en minut ta ut en spelare till osv. När det bara va två spelade kvar i varje lag gjorde jag mål! :D Vi kom alltså trea!
Jag gjorde sammanlagt 5 mål, 3 assist och blev matchens lirare i en match  :)

Efter vi förlorat semifinalen sa domaren till mig: "För mig är du ändå den bästa"
Då blev jag glad höhö :)

RSS 2.0