IF I WAS A RICH GIRL

Nu sitter jag på jobbet IGEN, jag kommer bli rik lalala. Liv är sjuk så hon ringde och frågade om jag kunde jobba istället. Men jag hann med några timmar i stan med mamma, dock gick det inte så bra. Jag var ute efter en nyårsklänning! Jag hittade ingenting i dom två första affärerna och redan då började jag bli på dåligt humör. När jag sedan provade typ 5 klänningar i nästa affär och ingen passade kändes allt bara jobbigt. Jag kämpade ändå i ett par timmar utan framgång...
Så nu känns det faktiskt skönt att vara här på vallentuna träningscenter. Alla tjejer ska hem till sofia riise ikväll så vi får väl se om jag orkar åka dit efter.

JAG VILL ÅKA UTOMLANDS OCH SOLA OCH BLI BRUN OCH BARA HA DET SKITBRA!

JOBB JOBB JOBB

Nu sitter jag på jobbet igen, stänger halv 10 och då ska jag åka hem till felix som väntar på mig (antagligen sitter han framför datorn och spelar fm) Tönt :) men men, han tycker jag är töntig som bloggar så vi är väl kvitt. Vi hann ialla fall med att gymma innan jag började klockan 3. Alltid när jag är på jobbet så dricker jag 100 liter vatten och 100 koppar te och springer på toa stup i kvarten höhö.
Som många vet så har jag en tendens att spela sönder mina favoritlåtar, i somras till exempel va det a drop in the ocean med ron pope. Sjukt bra! Westlife va det också för ett tag sen, haha. Känns som att jag måste hitta en ny favoritlåt snart.

Usch va jag hatar min säng, den är stenhård och man har ont i hela kroppen när man vaknar på morgonen! Tur att vi ska åka och köpa en ny i helgen!!

Förresten så kom jag på idag att jag och sophie ska hålla i en idrottslektion andra veckan i skolan och man måste lämna in planeringen en vecka innan. Så nu har jag ännu mer ont i magen...


VARFÖR?

Jag blir så arg på mig själv att jag redan har börjat tänka på skolan och allt jobbigt som väntar där! Vecka 4 ska vi besöka ett företag och göra en powerpoint presentation, muntlig redovisning plus lämna in det skriftligt. PÅ EN VECKA! Innan det har vi geografiprov och matteprov inplanerat. Jag får ont i magen. Jag orkar verkligen inte med skolan. För att gå rakt på sak, jag hatar att gå i skolan. Jag är sämst på att ta tag i alla läxor och är inte direkt engagerad på lektionerna. BLÄ!

Nu till lite roligare saker. Sitter på jobbet och tjänar pengar och ikväll är det fotbollsträning med vallentuna, kul! Camilla kommer hit klockan 4 för att sola :) På nyår ska vi ha tjejmiddag hemma hos mig och sen får vi väl se vad som händer. Men det absolut roligaste, den 25 juli drar vi tjejer till grekland!!!

När allt känns tungt och jag bara vill lägga mig ner och dö, får du mig att orka felix. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är perfekt. Jag älskar dig mest i hela världen

NIKE FIVE CUP

Hade fotbollsturnering idag, en förlust och två vinster (en på WO) så vi gick vidare till slutspel den 4 januari! Ett mål och en assist gjorde jag. Nu har jag precis ätit smörgåstårta för felix låtsaspappa fyller år. Dax för filmkväll med älskling ♥

SÅ VA DET ROLIGA SLUT...

Så va julafton över då, men jag är nöjd! Det började med att min familj fikade hos felix och sen åkte vi upp till landet till mormor och morfar. Det är tråkigt att jag inte gillar kalle anka och det längre (förutom jultomtens verkstad) men karl-bertil johnsson är såklart fortfarande lika bra! Jag åt typ hundra skumtomtar, som vanligt :D
Jag fick ett jättestort täcke så nu är nog felix glad med tanke på att jag tar det varje natt ;) Och så fick jag en superduperbra pulsklocka, som har dagbok och allting, ascoolt! Om ett tag ska jag och oskar åka hem från landet för ikväll kommer kusinerna och farmor till oss, och felix såklart :)
Jag fick jättefina örhängen av min älskling!




<3




GE MIG SNÖÖÖÖ

Okej, nu blir jag faktiskt ledsen. Jag har klätt granen, gjort pepparkakshus, ätit julbord, slagit in julklappar, lyssnat på julmusik, bakat pepparkakor... Det är julafton IMORGON och jag har fortfarande ingen julkänsla. Och det finns fortfarande ingen snö. Va i täby centrum med felix igår och handlade dom sista julklapparna, så nu är det klart ialla fall. Jag saknar när man va liten och va jättenervös en vecka innan julafton! Men men, igår hade vi "lilla julafton" hemma hos oss med massa gäster. Jag och felix va ju tvungna att titta på city akuten och prison break så vi va lite osociala ett tag.
Nu ska jag snart till gymmet med felix och madde.

Gårdagens paket: ett lypsyl

THAT'S JUST THE WAY IT IS

Sofia eva johanna ek,

felix. fotboll. höjder. vänner. henrik larsson. dansa. skratta. aik. bio. godisfiskar. v.ä.n.n.e.r. sugrör. prata. frukost. sova. sommar. familj. christiano ronaldo. humor. träna. frukt. vilja. tacos. mormor morfar. lov. kläder. elton john. snowboard. gymma. sola. manchester united. kärlek. michael jackson. pannkakor. film. mobil. corbin bleu. ärlighet. sex and the city. sol. myskväll. värme. barcelona. shoppa. julafton. blått. liverpool. pussar. pearl harbor. skor. sjunga. hur man blir av med en kille på 10 dagar. resa. lasagne. nickelback. chailatte. helsingborg. fart. kramar. city akuten. gnocchi. godisfiskar. lost. party. prison break. mysa. tidsoptimist. lakrits. landet. green mile. vinna. skumtomtar. bra minnen


FJÄRDE ADVENT

Är det någon som har hunnit fatta att det är julafton om TRE DAGAR? Det har inte jag gjort ialla fall, och inte har jag någon julkänsla heller. Vart är snön? Och sen har jag inte handlat klart mina julklappar än, hoppas på att göra det imorgon! Nu sitter jag på jobbet och det är hur dött som helst. Va förbi julmarknaden i centrum och hälsade på felix mamma förut :) Ikväll är det fotbollsträning med vallentuna.

Dagens paket: ehm.. en disktrasa haha!

Jag ser fram emot:
* JULAFTON
* Fotbollsturnering nästa helg!
* London med klassen i mars
* Grekland i sommar med tjejorna
* Italien i sommar med familjen (oskar har fotbollsturnering)
* ÅKA UTOMLANDS MED FELIX <3


OINTRESSANT

Idag har jag haft fotbollsträning med akademin i två timmar och sen åkte jag och felix till arninge och julhandlade lite. Jag har också varit duktig och slagit in några paket :)

Gårdagens paket: Skumtomtar
Dagens paket: Chokladtomte
Även fast mamma lovade att jag inte skulle få något godis! Nu har jag fått det 4 gånger!

JUUUULLOV!

Äntligen är det jullov, ni anar inte hur länge och hur mycket jag har längtat efter det. Har haft så mycket i skolan den senaste tiden så jag har känt mig stressad jämt! Nu ääääääääntligen ska jag bara ta det lugnt hela lovet. Eller jag ska jobba lite men det brukar vara helt okej, money you know ;)

Idag efter teatern i aulan åkte jag, emma, sophie och matilda in till stan. Det va mysigt, vi pratade mest om resan till grekland i sommar som nästan är helt säker nu! Sen åkte jag hem till felix och här har jag klätt granen och gjort pepparkakshus, mysigt! Nu ska jag bara njuuuuuuuuuta av lovet. Snart är det julafton, bästa dagen på hela året! Pusshej.

JULKLAPPAR

Fikade med mamma och mormor efter skolan idag och sen gick jag runt själv och handlade lite julklappar. Hade köpt två stycken innan idag så jag kände mig ganska stressad, men som tur va hittade jag ganska många idag! Efter gymmande jag med felix och nu har jag precis gjort klart terminens sista läxa. Underbart!

Dagens paket: lakritspipor


GE MIG LOV

Sitter och försöker skriva ihop en krönika om fotboll, det går inte speciellt bra. Jag har massa saker att säga om fotboll egentligen men när jag väl ska skriva ner det så går det bara inte. Det går inte bättre heller när det är sista veckan innan lovet och skolan känns ännu mindre viktig. Måste också skriva en kamratrespons på camillas krönika och skriva lite om min metod och mina källor när det gäller kommunenarbetet. Min presentation med oh-bilder va tydligen så bra att jag ska redovisa det för ettorna i januari. Klockan halv 9 börjar min fotbollsträning och jag är inte direkt snabb när jag pluggar så jag måste skynda mig. Felix ska vara duktig och laga middag till oss snart :)

Gårdagens paket: en ask med minttabletter, med en nalle på. Dagens paket: en trisslott (ingen vinst tyvärr)

TISDAG

Skola idag från 8.20 till 16.30. Jag hatar tisdagar. Det som muntrade upp mig lite ialla fall va att jag fick MVG på min samhällskunskaps redovisning. Nu har jag bara en sak till att göra och det är att skriva en krönika. SEN ÄR DET LOOOV!
Vi tjejer har nu preliminärbokat en resa till Grekland i sommar! Jag tyckte det verkade lite dyrt men vi ska prata om det på fredag.

Jag är så sjukt trött så nu ska jag och felix titta på en film och gå och lägga oss tidigt. Pusshej!

Okej?

Idag i skolan hade jag redovisning på svenskan och fick faktiskt MVG :D
Okej att alla killar brukar stå framför spegeln på gymmet och spänna sina armmuskler. Eller jag tycker att det är töntigt men idag var det två killar som till och med tog av sig tröjan! Är inte det lite för mycket?
Förresten så har jag kommit på att jag påverkas när det är fullmåne och kan inte sova då, precis som mamma.

Dakens paket: en... prydnad som man hänger upp... eller nått

Jag älskar måndagskvällar med city akuten och prison break. Särsklit när felix är med, som nu!

Ps. Felix är bra på att dansa haha

MYYYS

Helgen har varit supermysig! Vi har bakat pepparkakor, gjort smällkarameller och tomtar, badat i tunnan, spelat spel och kort, tittat på fotboll och innebandy på tv, ätit massa god mat (tacos!), ätit godis höhö... Haft det så himla bra helt enkelt. Bara tagit det lugnt. Flera sånna här helger behövs tack. Det är tur att jag har dig felix. Och det är tur att jag har min mormor och morfar.

Idag har jag haft fotbollsträning också! Paket: Röda vantar och en tomte. Godnatt!


HELG

YES, äntligen är det helg! Och snart är det jullov också. Och om en timme åker jag och felix till landet. BYE

Dagens paket: reflexer haha!


GE MIG LOV

Igår va jag i skolan, pluggade och hade fotbollsträning.

Idag har jag varit i skolan, julhandlat med mamma, gymmat och snart ska jag till felix.

Imorgon åker jag och felix till laaaaaaaaaaaandet!

Paket: Calvin klein trosor, tuggummipaket, ljus som doftar jordgubb

Jag vill ha jullov och åka utomlands!!! Pusshej

VALLENTUNA TRÄNINGSCENTER

Halloj! Sitter på jobbet och för tillfället är det inte så mycket folk så jag tänkte försöka plugga lite. Ska redovisa min svenskabok imorgon och vet inte riktigt vad jag ska säga. Felix kommer hit om ett tag och håller mig sällskap. Nu klockan 6 började "strip chair" som jag verkligen rekommenderar att prova ;) När jag ändå håller på så kan jag ju göra lite reklam för vallentuna träningscenter... Eller det räcker med att jag säger att jag tycker att ni ska börja träna här :D Billigt och bra är det!



Förresten så fick jag ett lypsyl i paket igår och dagens paket har jag inte öppnat än. Jag längtar till helgen, då åker jag och felix till landet! Vi ska ha det så himla mysigt. Jag älskar dig felix, du är det bästa jag har ♥

IBLAND FÅR MAN SKRYTA OCKSÅ

Igår va en riktig fotbollsdag. Felix hade turnering i hägernäs så jag va där och tittade. Dom kom trea och felix gjorde ett mål i bronsmatchen, woho! Väldigt duktig va han hela turneringen! På kvällen hade jag fotbollsträning med vallentuna, det va faktiskt väldigt roligt men det märks ju att jag inte har spelat så mycket på sista tiden. Nu måste jag skärpa mig och tagga till till Nike Five Cup den 27 december! :) När jag ändå håller på att skriva om fotboll kan jag ju passa på att nämna att oskar har gått över till ifk täby och deras tränare hade sagt att han är "den mest kompletta och tekniska 95a i hela sverige". Inte så konstigt att till exempel AIK jagar honom (som han provtränade med ett tag) och vasalund (som vann s:t erikscupen). Jag är stolt över min bror :) Får ju inte glömma heller att hans kickrekord är över 3000!




Imorse när jag vaknade kunde jag inte sluta hosta och ansåg att det va en tillräcklig anledning för att stanna hemma från skolan. Det passade väldigt bra med tanke på att jag idag skulle redovisa mitt kommunenarbete på samhällskunskapen och min bok på svenskan, och jag har inte gjort klart nått av det. Så nu tänkte jag faktiskt plugga! Jag förstår inte varför det ska vara så himla jobbigt och svårt att sätta igång. Jag behöver verkligen jullov nu!
Felix kommer hit efter skolan och ikväll är det city akuten och prison break! Gymma måste jag hinna göra innan det :)

IBLAND FÅR MAN VARA ONYTTIG

Hola coca cola! Hade träning med akademin imorse i sollentuna. Den va slut klockan två och klockan tre skulle jag till felix farmor och äta julbord så jag hade liiiiiite bråttom. Stressa är en av dom saker jag hatar mest här i världen men det gick bra. Fast som vanligt va jag trött. Vi hann med en snabbis till tellus också där det spelades fotboll. Nu väntar jag på att matilda och anna ska komma hit. Väldigt onyttiga hade vi tänkt vara ikväll (man får vara det ibland) med godis och dipp. Det ska bli mysigt, det av ett tag sen bara vi tre träffades. Tyvärr måste jag sova ensam i natt också, jobbigt!
Juste... gårdagens paket: calvin klein trosor. Dagens paket: en hårborste.




jag har världens snyggaste pojkvän, lalala ♥

YES YES YES

Besöket hos tandläkaren får betyg 5 av 5. Tandställningen är nu beställd, ska dit den 20 januari och ta avtryck och allt. Ska bara ha på överkäken, pris 20 000 kr. Känns skönt att veta att det äntligen blir av nu! Efter hann jag och pappa med att äta lunch i mörby centrum, det va trevligt :)

Eftermiddagen får (faktiskt) betyg 5 av 5. Jag tog äntligen tag i kommunenarbetet, gjorde ganska mycket på min powerponit presentation! Med lite hjälp av pappa såklart så det ska nog bli riktigt bra till slut.

Kvällen får betyg 5 av 5. Personalfesten på take care blev bra bra bra. Julbord va det, alltså god mat! Trevligt sällskap va det också bestående av liv, helene och richard. Vi coola ungdomar hade ett eget coolt hörn av bordet och ägnade oss bara åt coola samtalsämnen hela kvällen. Som coola klassdiscon i lågstadiet till coola försök att lista ut hur en bil hamnat i en snödriva vid fotbollsplanen efter att från början stått parkerad på parkeringen! Vi kom fram till att eftersom förarens pojkvän spelar hockey så är den mest logiska lösningen att hans hockeylag bestämt sig för att lyfta bort bilen, antagligen på grund av att pojkvännen varit ocool! Dock va jag personligen väldigt trött och va nära på att somna några gånger under kvällen, så jag smet därifrån innan städningen hann börja. Helene och liv hade ju faktiskt också redan dragit därifrån, dom skulle in till stan och ägna sig åt sånt som bara dom som fyllt 18 år kan göra!

Filmtittandet med sofia blev dock inte av, vi ska ta det nästa vecka istället. Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Tyvärr i en tom säng eftersom felix har fotbollsturnering imorgon och ska upp klockan 7. Pusshej!

Ps. det va en gubbe som pekade finger åt mig och pappa idag, han hade visst synpunkter på pappas bilkörande. Och på tal om bilkörande, pappa fick 1500 kr i böter för att ha kört i 76 km/h när man bara fick köra i 70 km/h!

Tjoho!

Igår åkte vi skridskor på idrotten, så himla roligt! Jag kan verkligen inte åka haha. Jag hade ju bestämt mig för att ge julkalendern en andra chans men sen ändrade jag mig... alla säger att den är jättedålig så då orkar jag inte slösa tid på att titta på den :) paketet igår var en tablettask! (elakt av mamma för jag kommer ju äta upp den)





Idag ska jag till tandläkaren så jag hinner inte till skolan, skönt! Tandställning ska beställas, hjälp! Felix har matteprov, lycka till! Och som sagt så är jag ju expert på att skjuta upp mina läxor. Jag sätter mig framför datorn för att plugga men så börjar det alltid med att jag går in på facebook, kollar sportnik, kanske skriver i bloggen och allt vad man kan göra.
Efter ett tag tröttnar jag på att sitta framför datorn och sätter mig framför tv:n istället = inga läxor gjorda! Idag måste jag verkligen sätta igång när jag kommer hem om jag inte ska behöva sitta hela helgen, vilket jag ändå inte har tid med! Men det är så sjuuuuuukt tråkigt, jag hatar att plugga!!!

Ikväll ska jag på personalfest på take care och sen ska jag titta på skräckfilm med sofia riise! :) Nu ska jag vara duktig och bädda felix säng. tjoho!

Fight

hej. tibble vs. åva va det idag, tibble vann. jag har varit på ansiktsbehandling. jag måste plugga. jag är trött. jag har ont i huvudet. jag orkar inte. dagens paket: en pysselbok, haha. snart kommer min felix!




ni är bäst

VARNING!

I natt ringde det till min mobil från telefonnumret 0088213213608. Bara två signaler gick fram så jag hann knappt vakna och reagera på att min mobil lät. Kollade upp numret på eniro i skolan och upptäckte att det va ett s.k "somalia-samtal".

"I början av oktober skrev Piteå-Tidningen om företeelsen Somalia-samtal som är en mobil variant av de så kallade Nigeriabreven. Ett Somalia-samtal kommer från Somalia men kan även komma från andra länder. Det nummer varifrån flera samtal kommit de senaste dagarna är 0088213213608. Att svara när det ringer är ingen fara. Det enda som händer är att det inte finns någon i andra änden. Om man däremot ringer upp kan det bli dyrt. Man hamnar då hos en telefonsvarare där en låt spelas i bakgrunden och en inspelad röst ber dig att vänta och att du snart ska kopplas fram. Men framkopplad blir man aldrig. Det är det som är själva poängen. Så länge man väntar i luren kostar det och pengar dras. När Aftonbladet testade att ringa upp numret för några veckor sedan hamnade slutnotan på 158 kronor för ett samtal på fem minuter."

Mera tråkigheter:

* Julkalendern verkar inte alls bra, men jag måste ialla fall ge den en chans till ikväll
* Plugga måste jag göra som vanligt, och självklart är jag trött
* Mycket känns jobbigt...

Roligheter:

* Ipoden är fixad och uppdaterad med nya låtar
* Känns faktiskt kul att inomhusträningar med vallentuna börjar på onsdag!
* DET ÄR INTE LÅNGT KVAR TILL JULLOVET (jag hatar att gå i skolan!!!)
* Snart ska jag åka till take care och springa
* Min pojkvän är världens bästa :)

Dagens paket: "mini mellan", nöt och bärmix från olw ;) 

FÖRSTA DECEMBER

Idag råkade jag försova mig och va tvungen att springa till tåget och även när jag skulle åka hem från skolan fick jag springa till tåget. Det fick bli dagens träning. Med lite (eller ganska mycket) tjat så lyckades jag och oskar övertala mamma och pappa att vi ska få paket på väggen varje dag i december, ni vet som man fick när man va liten :) Dagens paket: en deodorant. Julkalenderna började ju idag men jag sov imorse när den visades så jag måste se den nu, klockan sex eller när det nu är den börjar. Idag sa våran svenskalärare "suger fett". Det va roligt.

Måste hinna plugga innan felix kommer hit och det är dax för city akuten och prison break! Det känns jobbigt för som vanligt har jag ont i huvudet och nacken.





















RSS 2.0