det känns inge bra

Det känns som att jag inte sovit på en vecka.
Det känns som att jag inte sett solen på ett år.
Det känns som att allt skiter sig när det gäller skolan.
Jag vill ha sommar. Men först påsklov.

I sommar:
Holland
Grekland
Göteborg
Utomlands med min älskling
Och så lite jobb för att tjäna pengar

inte min vecka

Jag är så arg. Stillbildsfilmen är förstörd och min analys är borta. Hur kan ett dokument bara försvinna sådär? Snälla kan någon hjälpa mig. Jag skrev analysen på jobbet och skickade den till min mail. Sedan öppnade jag den här hemma och fortsatte skriva. Jag har som vana att spara efter typ varje mening så det är ingen risk att jag glömt det. När jag sedan skulle öppna den några dagar senare var den borta. Jag tänkte att jag kanske råkade spara den i en konstig mapp, ni vet som det blir om man sparar den direkt från mailen och den får ett annat namn. Men jag har sökt igenom att .doc dokument i hela datorn och jag hittar den inte. Tips någon?

Vi vann matchen igår med 5-1 (2 mål, 2 assist) Vi hade stundtals ett ganska bra spel med snabba passningar längst marken och bra rörelse. Men det va inte så ofta, vi kan så mycket bättre. Och jag va inte alls bra, blä. Ikväll är det fotboll och fys inomhus, känns faktiskt inte så jätteroligt. Nu är det ju utomhussäsong!

fotboll som vanligt

Här sitter jag på jobbet och klarar knappt av att hålla ögonen öppna. Det blev ganska sent igår också och sen va jag tvungen att gå upp tidigt imorse. Jag åt middag med tjejerna hemma hos viktoria, mycket trevligt. Sen åkte jag och felix hem till mig. Bästa kvällen på länge må jag säga. Träffade nickie på busshållsplatsen imorse som endast hade sovit en timme i natt, så jag antar att jag inte borde klaga. Men det va kul att träffa henne, det va så länge sen! Och jag antar att sverige ska vara nöjda med 0-0 mot portugal.
Ikväll är det träningsmatch mot erikslund klockan 20:30 på bällstaberg.



det är bara vinst som räknas

Gårdagen var väldigt trevligt, dock va det tråkigt att matilda mådde dåligt och bestämde sig för att stanna hemma. Jag saknar dig vännen. Det blev mycket prat om grekland! (för er som inte vet det så är vi 8 tjejer som åker till ios en vecka i sommar) Jag är så sjukt taggad, det ska bli så himla roligt :) Sen va det meningen att felix skulle möta mig och så skulle vi gå hem tillsammans. Men det blev ganska sent så felix hade gått och lagt sig, så jag fick sova själv i natt. Det är inte kul :(

Imorse åkte mamma och pappa iväg till ett spa, så jag ensam hemma till imorgon kväll. Nu på dagen har jag ingenting planerat, borde plugga lite om jag orkar. Ikväll ska jag titta på felix match och sedan på sverige-portugal. HEJA HENKE!





underbara barndom














fredag

Jag får panik, våran stillbildsfilm kan vara förstörd. Allt jobb som vi lagt ner på den kommer alltså vara i onödan. Jag blir så arg! Sen får jag panik över median också, på måndag ska en omöjlig läxa lämnas in och jag har inte ens börjat. Vilken tur att jag ska träffa alla mina tjejer ikväll och bara ha det bra.














sunshine

Det är konstigt hur mycket solen påverkar mitt humör. Jag kan inte sluta le. Snälla ge mig sommar snart, eller ialla fall varma vårdagar. Jag längtar efter att kunna ha ballerinaskor och tunna jackor. Eftersom det va så fint väder idag bestämde jag mig för att springa ute, så jag körde intervaller upp till gymmet och sedan gymmade jag. Det va dock kallt när jag skulle bege mig hem så jag joggade ner till centrum för att inte frysa ihjäl. Nu måste jag plugga...
Förresten så hade vi hjärt och lungräddning idag på idrotten, så nu kan jag det också :)















let it be like this forever




8 månader idag älskling, du gör mig så lycklig

världens bästa vän



tack för att du finns och alltid ställer upp
du är min bästa vän

uppdatering

Det va en 13-årig flicka som blev överkörd av tåget och fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter. Hon hade livshotande skador. Går att läsa om detta på aftonbladet. Det hände på exakt samma ställe som för några år sedan, dags att börja reagera nu? Kanske sätta upp bommar eller något...

Jag och mickan har suttit med stillbildsfilmen i hundra år nu (läs tre timmar) så nu är jag less på att sitta framför datorn. Snart ska jag ut i ovädret och åka till tandläkaren. Skönt att man inte behöver gymma utomhus...


hemskt!

Imorse stog vi och frös och svor för att tåget var en kvart försenad, sen fick vi höra vad som hänt... Sofia riise ringde och berättade att hon satt på tåget som hade kört över en kille mellan ormsta och vallentuna! Jag undrar vem det är. Och hur det är med honom.

Förresten. Välkommen till bloggvärlden kära sofia


dagens planer

* skola till halv 5
* plugga matte
* försöka hinna titta på felix match
* fys och fotboll åtta till tio


jag ler förtusan

Sitter här och har lite ångest över skolan. Försöker skriva en historisk analys men det står still i mitt huvud. Men så gick jag in på schoolsoft och såg att jag fick MVG på mitt tal på svenskan. Så nu är jag glad igen! :)

söndag

Min dag är ganska planerad om man säger så. Nu ska jag jobba mellan 8.30-14, sen är det hem och äta och byta om och åka till vaxholm för att träna med akademin mellan 16-18. Sedan är det hem igen för att äta middag och ha ännu en fotbollsträning med vallentuna. Känns som att jag kommer somna ganska gott ikväll.



looondooon














hemma igen

Det va en chock att kliva ut från arlanda och mötas av sveriges kyla! Vi har haft 15+ och sol hela dagarna, gått runt i t-shirt för att det varit så varmt. Helt underbart! Av 6 dagar ägnade vi cirka en och en halvtimme åt arbete, resten av tiden bestod mest av shoppning och promenader i det fina vädret. Så vi har alltså haft det jättebra, förutom att det va jobbigt att vara i från felix så länge. Det är faktiskt skönt att vara hemma igen, trots att mycket plugg väntar.

Idag va jag med felix och tittade på a-lagets match mot hammarby, förlust tyvärr. Efter det gymmade jag (äntligen, jag har längtat!) och sedan va det ännu mer fotboll (och ännu mer luft) för felix spelade med kåre på bällstaberg, tyvärr blev det förlust även för dom. Nu har vi precis kommit hem från felix faster som fyllt år och jag är galet trött. Så nu blir det sängen, med en bra film och popcorn. Godnatt!

london baby

Igår va jag i skolan, hos naprapaten, gymmade och på annas gala Ett nej är ett nej. Sjukt bra va den! Idag har jag varit i skolan, haft fotbollsträning, solat och... IMORGON ÅKER JAG TILL LONDON! Och jag har inte börjat packa än så nu måste jag skynda mig, ska upp klockan 6! Det va jobbigt att säga hejdå till felix, jag kommer sakna dig jättemycket älskling ♥

LONDON
14-19 Mars

manchester united!




verkligen inte okej

Så va det michans tur då att drabbas av en knäskada och behöva åka in till sjukhus. Jag tror vårat lag har en förbannelse över oss. Vet inte hur allvarligt det är men även här verkligen det vara en led eller korsbandsskada. Vi kan inte få värre start, snart börjar ju säsongen och allt. Hoppas verkligen att det inte är så allvarligt!

Som sagt så åker jag ju till London på lördag och kommer då inte ha möjlighet att träna på 6 hela dagar! Så jag måste ju passa på nu. Igår sprang jag på bandet och gymmade. Sen hade jag jättegod tid på mig efter innan mamma skulle komma och hämta mig så jag hade planerat att ta det lugnt och sitta i bastun länge länge. Men självklart glömde jag sätta på bastun innan jag började träna! Gissa om jag blev arg. Det var tur att det va champions league på kvällen, annars hade jag inte sovit gott. Jag säger som camilla sa: Liverpool is the shit!

Idag har vi haft temadag i skolan, ganska slappt. Ikväll är det fotbollsträning men antagligen går det inte att träna på bällstaberg (KAN DET SLUTA SNÖA NÅGON GÅNG?) så vi får nog köra i ekebyhallen istället. Sen är det hem till champions league, det är en ännu bättre match idag än igår. Manchester united mot Inter, nervöst! Barcelona spelar också såklart. 


 
VS.


bra tidsfördriv


min vän sebastian!


















fotbollsmatch

Det finns egentligen inte så mycket att säga om matchen igår förutom att vi förlorade med 5-2 (jag gjorde båda målen faktiskt) Men det va inte det tråkigaste, Julle gjorde illa knät och va tvungen att åka direkt till sjukhuset för att röntgas. Troligtvis är det någon knä eller ledbandsskada men vi håller tummarna för att det inte är det såklart! Och spelet kan bara bli bättre, vi har ju trots allt bara haft några träningar ute hittills. Ikväll är det fys och fotbollsträning i ekeby hallen.




kung!


åh underbart




















med andra ord

Ingen sovmorgon imose heller för halv 9 började jag jobba. Det blev inte jättetidigt igår heller så antagligen kommer jag vara trött ikväll. Eftermiddagen bjuder på träningsmatch mot vaxsala, galet roligt!

Kvällen igår ägnades mest åt att spela Med Andra Ord, måste vara världens roligaste spell!


positivt

Det visade sig att jag faktiskt inte är helt omöjlig, eller så va det matilda och krille som va duktiga på att övertala mig. Jag följde ialla fall med till jessica igår ett tag. Det va trevligt men jag och felix gick hem ganska tidigt eftersom jag hade fotbollsträning med akademin klockan 10 i morse i vaxholm. Sedan hade jag ingenting planerat så jag åkte och solade solarium, det va på tiden det. När jag kom hem va det fotboll på tv som jag och felix självklart skulle titta på, dock somnade jag efter ett tag. Ikväll kommer martin och hans famlij till oss, det är också verkligen på tiden!


fly on the wings of love

JAG ERKÄNNER, DETTA ÄR MIN FAVORITLÅT JUST NU!

Olsen Brothers - Fly On The Wings Of Love

nu är jag tråkig igen

Attans, jag känner att jag börjar gå tillbaka till mitt tråkiga jag. Jessica har fyllt 18 år och ikväll har hon fest. Men som vanligt har jag ont i huvudet och känner bara ångest inför att göra mig i ordning och allt det där, så jag tackade nej. Sen har jag kommit på att jag är väldigt blek och behöver sola solarium. Har jag tid med det då? Nej, såklart inte. Idag har jag ialla fall gymmat och bastat med madde och klockan 7 ska jag till bällstaberg och titta på felix fotbollsmatch.

JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN!
         

grattis bror 14 år!












borde jag vara rädd?

Det sägs ju att om man drömmer samma dröm 3 gånger så kommer det hända i verkligheten. Nu har det ingått en pistol i mina drömmar två nätter i rad. Första natten blev jag skjuten tre gånger i magen från nära håll. Iförsig kände jag ingenting och kunde bara gå vidare. Andra natten fick jag en pistol riktad mot mig av en man men lyckades till slut övertala honom att kasta iväg den, eftersom det fanns så många vittnen runt omkring oss. Det är inte samma dröm, men ändå...


träna är inte allt, men ganska mycket

Ännu en skoldag avklarad. Dagarna går långsamt men ändå känns det som att veckorna går fort. Snälla, ge mig sommar nu. Nästa helg åker jag till London med klassen, det är något som jag verkligen har sett fram emot men idag slog det mig plötsligt... Jag kommer inte kunna träna på 6 dagar. Det kanske låter töntigt men jag mår bara dålig om jag inte får träna. Det är mitt sett att för en stund koppla bort allt annat och bara ägna mig åt det jag tycker är kul. I måndags hade jag fys och fotbollsträning, igår gymmade jag (och bastade efter of course, jag älskar det som ni nog har förstått) och idag är det fotbollsträning. Äntligen går det att träna ute! 


      






herregud va jag saknar detta









du har väl inte glömt att boka biljetter?



www.ticnet.se

nu ska jag bli supersnabb

Enligt både fysutbildningen pappa gick förra veckan och bland annat Messi tränar man på bästa sett upp explosiviteten med knäböj och marklyft enda från golvet till sträckta armar. Nu börjar jag med det idag, så motståndarna får passa sig i sommar mohaha!


             


okej, helt okej

3-3 blev det i matchen igår. 2 mål gjorde jag men annars ingen speciellt bra insats. Jag tycker vi spelade helt okej för att vara andra matchen ute plus att täby spelar i en division högre än oss. Men när serien drar igång i slutet av april, då jävlar tjejer! 


               

hmm...

...jag jobbar på designen! Slutar jobba om en timme och då är det match. Kul kul kul!




RSS 2.0