the end

Förlåt men jag har bestämt mig, jag slutar blogga. Ialla fall ett tag. Vi får se hur länge jag klarar av att hålla mig borta. Ni vet ändå ungefär hur mitt liv ser ut. Skolan och fotbollen tar ganska mycket tid. Att gymma hinner jag med typ 2 gånger i veckan och felix träffar jag i princip varje dag. Mina vänner försöker jag träffa så mycket som möjligt, likaså att shoppa, vilket inte blir alltför ofta längre. Nu har både våra egna matcher och AIKs matcher dragit igång så nu har jag ännu mer att göra i veckorna. Min form börjar komma tillbaka så det är skitkul. Just nu funderar jag på att tatuera mig och i framtiden är jag inne på att gå tusen kostföreläsningar och äga ett eget träningscenter. Men vi får väl se hur det blir med det. Jag mår ialla fall jävligt bra och det tänker jag fortsätta med. Pusshej!




i skolan

Igår när jag kom hem från skolan åt jag mellis framför tv:n och sen åkte jag till gymmet. Sedan var det city akuten. Idag går jag till halv 5 och kommer inte orka göra mycket innan fotbollsträningen. Tur att det inte är så mycket plugg just nu. Jag har inte så mycket att säga nuförtiden och det händer inte så mycket så vi får väl se om jag orkar fortsätta blogga. Antar att det ändå inte är så intressant att läsa?

YES!

Jag var på väldigt bra humör när jag kom hem igår. Först fick jag höra att AIK gjort mål på övertid och vann med 3-2! Vi vann också våran match, med 4-2 (3 mål, 1 assist) och vi spelade väldigt bra. Jag tror det kommer gå väldigt bra för oss den här säsongen också. Men det känns som att det inte har gått bra för mig på ett halvår men nu gick det faktiskt ganska bra och mina ben kändes okej. Jag hoppas det fortsätter så!
Felix övningskörde och kom och hämtade mig på kvällen, riktigt duktig va han. Jag blev imponerad :)

tummen upp

I andra minuten gör debutanten Viktor Lundberg 1-0 till AIK mot BP. Kan det börja bättre för både honom och världens bästa AIK?


    


Fan! BP kvitterade precis, efter 8 minuter...


vart tog det här håret vägen?


både positivt och negativt

Igår va jag i stan hela dagen med min kära mormor, det va väldigt trevligt. Jag hittade bland annat ett par nya jeans, det behövdes verkligen. Även fast jag tycker att jeans är ganska oskönt när man kan gå runt i sköna legging. På kvällen blev det mys framför tv:n med felix eftersom vi var hemma själva.

Denna dag började dock inte så bra. Jag öppnade på jobbet kvart i 9 och upptäckte det ena efter det andra. Bastun i tjejernas omklädningsrum var på. Killarnas dusch såg förjävlig ut. Dörren i gymmet var olåst och vikterna var inte undanplockade. Papperskorgarna var inte tömda. Jag blir så förbannad. Ska jag behöva städa efter kvällspersonalen!? Det här kommer du inte undan med lilla vän.

Men nu till lite roligare saker. I eftermidddag är det äntligen dax för första seriematchen. Klockan 3 på bällstaberg och jag längtar ihjäl mig. Kanske kommer en lång och noggrann uppvärmning hjälpa mina axlar och ben. Jag hoppas jag hoppas jag hoppas!


jag vill inte ha fredag idag

Jag har inte längtat till denna dag och anledningen är att klockan 3 ska jag ta min andra spruta mot livmoderhalscancer. Inte kul, förra gången svimmade jag ju. Jag har ialla fall bara tagit det lugnt idag. Min förkylning börjar komma tillbaka vilket gjorde att jag knappt kunde sova inatt och jag mådde inte så bra imorse. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag och spendera förmiddagen framför lost. Gårdagen behöver vi inte prata om, AIK förlorade med 1-0.

torsdag

Vi vann matchen med 4-2 (1 mål, 2 assist) Jag börjar få ont i axlarna igen när jag springer. Jag är stel i benen och kan inte springa snabbt. Det går inte bra. Inget känns rätt när det gäller fotbollen längre. Jag vet inte vad jag ska göra.

Snaaart ska jag in till råsunda och se när AIK tar tre poäng!



felix jim richard lodén



Man ska inte säga föralltid i den här åldern. Men skit samma, vi är unga och dumma. Eller unga och kära. Varför inte säga det som känns rätt i nuläget? Jag hoppas att det alltid kommer att vara vi. Sen om det blir så eller inte, det vet jag inte. Men nu känns allt bara så himla rätt och jag älskar dig mer än något annat

jag längtar till ikväll

Nu är liverpool ute ur champions league, skit. Jag hatar chelsea! Barcelona är såklart vidare och ikväll spelar manchester united! Dom är ju trots allt viktigast :)

Ikväll är dags för sista träningsmatchen innan serien drar igång. Vi möter långhundra på bällstaberg klockan 18:30. Mina ben är stela som bara den men jag tänker vara skitbra ändå, sådetså!

haha väldigt gamla bilder








så va lovet slut

Tjoho. Idag har jag gymmat och blivit retad av rickard för att jag inte är 18 år när jag tar studenten. Är det mitt fel eller? Neeej. Jag har också rensat ur min klädkammare, det behövdes. Felix är och tränar med a-laget, jag håller tummarna för dig!
IKVÄLL ÄR DET CHAMPIONS LEAGUE!


ta mig tillbaka till gotland 2008






























det skulle vara coolt



Vem vet, jag kanske blir stridspilot ändå

påsk

En mysig påsk har det varit. Påskafton spenderades hos mina kusiner med familj, pojkvän och farmor. Vi har våra traditioner som att läsa rim till äggen och gömma marsipan i hela huset. Jag fick en godispåse av farmor också. Påskdagen inleddes med en match med 93orna i västerås, men tyvärr förlorade vi med 3-2 (2 mål) Sen åkte jag direkt till landet där jag åt påskmat en gång till med lite annat folk, bland annat min mormor och morfar och mina sysslingar (syslingar?) Jag fick lite godis och 200 kr av mormor och morfar och 100 kr av mormors syster. Jag fick också ett litet påskägg av mina grannar med skumtomtar i! Men den bästa påskpresenten måste ändå vara den jag och oskar fick av mamma och pappa. Nintendo wii :D




Idag var jag och felix först och tittade på a-lagets match på bällstaberg och sedan på oskars match i täby. Nu ska jag jobba till halv 9 och sen kommer felix och hämtar mig på cykeln ;)

jag hinner med mycket

Lite dålig uppdatering nu på några dagar, hmm vad har hänt då? Jag har:

- varit sjuk och hostat sönder min hals och snorat sönder min näsa
- tränat med akademin och försökt lära mig den perfekta skjuttekniken
- tränat med vallentuna och dött lite mer av min förkylning
- besökt gymmet och bastat efter såklart
- solat solarium och börjat fjälla på näsan
- fått min nya 160 säng och bytt tillbaka till mitt gamla rum
- träffat mina tjejer och pratat om allt möjligt
- blivit bjuden på fest av min tränare
- köpt nya skor och en röd bikini (äntligen)
- jobbat och tjänat pengar (idag slutar jag klockan 12)
- ätit tacos med felix familj och släkt
- felix har börjat träna med a-laget!


                                          



sport såklart

Okej, det gick ju inte speciellt bra för AIK och nu är tyvärr deras chans att få spela i elitserien borta. Jag var riktigt arg igår så nu släpper jag det. Jag är säker på att det går bättre nästa år. Det är ju först och främst fotboll som gäller! Mickan och jag satt några timmar på förmiddagen och gjorde om hela våran film, duktiga vi. Sedan har jag suttit ute i solen med felix och jag tycker faktiskt att jag börjar få lite färg, eller fräknar ialla fall haha. Nu ska jag jobba till halv 10 så jag missar första halvlek av champions league, surt. Men jag får skynda mig hem till andra! Jag kan ialla fall tjuvkika lite på HVs match halv 8 :)


         

när jag blir stor

När jag blir stor ska jag ha en audi. Då stoppar man in cd-skivorna i hanskfacket och byter låt bredvid växelspaken. Och så visas låttiteln på skärmen. Asballt! Sen ska jag äga ett eget träningscenter som också säljer träningskläder. Så därför måste jag läsa ekonomi och eget företagande och allt vad det är efter gymnasiet. I mina drömmar ingår det också att se el clasico med fullsatta läktare på camp nou.




du ingår också i mina framtidsplaner älskling


Nu ska jag se AIK krossa södertälje
På hovet
I hockey slutspelet
Inför fullsatt

vilken härlig start

AIK-HALMSTAD 1-0 inför lite över 21 800 åskådare, behöver jag säga mer? Dock mådde jag inte speciellt bra när jag kom hem så jag gick och la mig och somnade klockan 9. Jag märkte inte ens när felix kom hem nån gång mitt i natten. Jag vaknade klockan 9 imorse och kände mig pigg och utvilad! Idag har jag ingenting planerat förutom att umgås med min älskade pojkvän.



AIK AIK AIK

Sitter på jobbet och är galet trött. Jag är jätteförkyld och har ont i halsen så jag sov väldigt dåligt i natt. Får se om jag orkar med träningen ikväll. Meeeeeen, klockan tre smäller det.
AIK-HALMSTAD PÅ RÅSUNDA, JAG ÄR SJUKT TAGGAD!



igår va det lördag

Gårdagen bjöd inte bara på träningsläger hela dagen i nykvarn utan också på en massa bilåkning fram och tillbaka. Vi (jag, matilda, sofia och jens) gjorde misstaget att följa efter patrik som lyckades köra åt helt fel håll trots gps och victorias lokalsinne (!) Men ingen skada skedd, vi hade väldigt roligt ändå med melodifestivalen på högsta volym och matildas alla glädjeskrik till folk som gick förbi.

Vi hann med ett träningspass på två timmar, lunch, träning i en och en halvtimme, spelarmöte, match i 45 minuter och sedan middag. Vi spelade bara första halvleken på matchen så 93: orna fick spela andra. Vi vann våran halvlek med 5-1 (3 mål, 2 assist) och sammanlagt blev det 11-5 till oss. 8 timmar ute i solen sätter sina spår och jag måste erkänna att jag är ganska röd i ansiktet idag.


3 april

Idag hade jag ballerinaskor på mig för första gången i år, med solglasögon och vårjacka. Har suttit på balkongen till felix nya lägenhet och ätit melon. Nu är det äntligen lov och jag är på så himla bra humör. Ikväll ska jag äta på restaurang med min älskling.




jag, matilda, kenny pavey, viktoria, felix


nu är det vår

Nu sitter jag ute i solen och pluggar. Det gör det så mycket lättare att få någonting gjort och det skadar ju inte att man kanske blir lite brun samtidigt. Det känns som att det verkligen är vår nu, hoppas det förblir så. Och det är ju inte speciellt tråkigt att det bara är en skoldag kvar innan lovet. Klockan halv 7 ska jag gymma och sedan hämta upp felix. En ganska bra dag måste jag erkänna.




sol sol sol

Idag hade jag tunna legging, tygskor och skinnjacka på mig. Jag kände mig somrig. Passade ganska bra med tanke på vädret. Underbara sol. Jag tror att detta väder ska hålla i sig hela veckan och dom har förutspått att det ska vara 22 grader och sol på midsommarafton. Vi får väl se om det stämmer. Men tack för det fina vädret idag. Nu ska jag sätta mig och skriva om min analys och plugga till idrottsprovet imorgon. Sedan är det fotbollsträning på bällstaberg och senare ikväll är det sverige-serbien.




London

RSS 2.0