ROMME

Igår va jag ju som sagt i romme. På förmiddagen sken solen så det va härligt, dock va det 10 minusgrader vilket va mindre härligt så jag satt i värmestugan i två timmar. Varje gång vi satt i sittliften påväg upp tänkte jag "nej det är inte värt det att sitta här och frysa, det här är sista gången jag åker" men sen när jag väl åkte tänkte jag "jo det är verkligen värt det att frysa ett tag för det är så himla roligt att åka!" Jag älskar att åka snowboard men jag hatar att frysa! Jobbigt det där. Det är lite tråkigt att jag inte vågar åka riktigt lika fort som jag gjorde för typ två år sen, jag börjar bli gammal ;)

Idag har jag varit hemma från skolan, va så himla trött med tanke på att jag gick upp klockan 5 igår. Vi skulle ändå bara ha två lektioner och jag skulle hålla tal på engelskan som jag inte va färdig med. Ikväll ska jag på high school musical musikalen med mormor, morfar, oskar och mina kusiner emma och moa. Det är andra gången jag träffar emma och moa på typ över två år så det ska bli väldigt roligt!














USCH

Okej, jag har precis haft matteprov... jag tror aldrig att det har känns såhär dåligt efter ett prov som det gjorde idag. Iförsig så tyckte dom flesta så, så jag hoppas att mattelärarna fattar att antingen gör dom får svåra prov eller så är dom dåliga på att lära ut! Ett plus är ialla fall att jag fick MVG på mitt geografiprov, även fast jag bara hade tittade igenom det två gånger kvällen innan :)
Snart ska jag titta på one three hill och ikväll är det första utomhusträningen, kallt!

Imorgon: ROMME!

kungsberget förra året:
























26/1 2009

Igår, den 26/1, var det ett halvår sen jag och felix blev tillsammans. För många kanske det inte är så lång tid men för mig är det faktiskt det! Det har varit 6 underbara månader, du är världens bästa pojkvän älskling ♥


SKOLA

Direkt när jag kom till skolan imorse så påpekade camilla att jag inte uppdaterade min blogg igår. Sorry. Gjorde ändå inte så mycket. Pluggade, gymmade och tittade på oskars fotbollsturnering på kvällen som dom vann!
Att läsa matildas blogg är ett måste haha! Läs om hennes dröm... haha!
Nu börjar min lektion, slutar halv fem :(


LÖRDAG

Kom hem från fotbollsträningen med akademin för ett tag sen och nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar med pannkakorna :) Tänkte försöka ta tag i mitt rum igen och flytta in de sista möblerna. Plugga ska jag också göra även fast det är lördag, måste man så måste man. Ikväll ska jag ialla fall träffa sofia, matilda och anna och sen får vi väl se om det blir några fler. Trevligt ska det bli ialla fall :)
Förresten så var jag och tittade på när hannes, jocke, erik och martin spelade på fryshuset igår, dom va duktiga! :)






HERE COMES THE SUN

Det är skönt att vara ledig från skolan och det känns skönt att för en gång skull inte känna sig stressad över skolan. I förmiddags åkte jag hem till Camilla och fixade klart det sista på powerpoint presentionen. Sen har jag suttit i flera timmar och skrivit på den skriftliga rapporten. Det är faktiskt ganska roligt när man väl kommer in i det och man bara skriver och skriver. Oj, det är nog första gången jag tycker att det är kul att plugga. Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Det känns okej att plugga. Jag är inte lika trött längre (pappa sa till mig idag att jag verkade pigg för en gång skull!!) Det är roligt att spela fotboll. På måndag firar jag och felix ett halvår. Jag tycker om att leva.

OH YES

- Jag har precis pluggat lite, duktigt!
- Klockan 4 ska jag på personalmöte, det ska bli intressant att höra vad dom har tänkt sig nu när det är nytt år och hur mycket jag får jobba
- Ikväll är det fotbollträning. Egentligen skulle vi ha våran första utomhusträning på bällstaberg men tyvärr så är det snö där så det får bli inomhus i ekeby istället
- Det positiva med tandställnigen är att det faktiskt inte gör ont men jag är ovan vilket gör att jag knappt kan stänga munnen och ännu mindre äta. Det enda som går bra är yoghurt utan flingor. Jag är hungrig!
- Efter träningen ikväll ska jag hem till viktorialy (som nu är jätteglad att hon har en tandställningskompis) och basta, mysigt! :)



ja jag vet, jag ser ut som 5 år typ... haha!

BRACEFACE

Haha jag trodde att jag bara skulle till tandläkaren för att ta avtryck men nu har jag tandställning! Jag kan knappt prata eller stänga munnen fast speciellt ont gör det faktiskt inte, skönt. Camilla fick äran att se mig först (efter pappa som va med) för vi gjorde klart våran powerpoint presentation idag. Nu är jag ledig onsdag och torsdag, woho! Förutom det har jag hunnit med att gymma idag och gå upp till ip och ta kort på camilla och ulrika till våran powerpoint. Så mycket luft har jag fått idag, duktigt av mig!
Jag har varit hos felix i en kvart och han har redan hunnit med att kalla mig braceface typ 20 gånger! Hans mamma kallade mig räls-fia. Det är väl sånt här jag får stå ut med nu i över ett år... haha!

JAG HAR ALLTID VELAT GÖRA EN HÖHÖ

Namn: sofia eva johanna ek
Piercingar: öronen, naveln
Tatueringar: nepp
Längd: 169 cm
Skostorlek: 37
Önskar du att du bodde någon annastans? ja, ge mig värme
Vilken parfym använder du: mexx
Vad är du rädd för: spindlar
Favoritlåt? a drop in the ocean - ron pope
Favorit tv-program? vänner och sex and the city om det räknas
Favoritmat? tacos!
Favoritkänsla? lycka
Favoritfilm? pearl harbor, den gröna milen
Vem fick du senast sms ifrån? felix

SKÖN VECKA

Det känns nästan som att vi har lov den här veckan. Vi ska besöka ett företag och göra en powerpoint presentation som vi ska redovisa muntligt på fredag och sen lämna in en skriftlig rapport. Så vi har inga lektionen på hela veckan. Jag och camilla har valt vallentuna träningscenter, alltså där jag jobbar, så vi va där en timme idag och fick svar på alla våra frågor. Gjorde klart nästan hela powerpoint presentationen när vi kom hem! Så himla skönt. Så jag tänkte försöka göra klart massa andra läxor nu när jag har så mycket tid över, om jag orkar... Ikväll är det ialla fall fotbollsträning med löpning och fys innan :)
Vi har börjat med en hälsodagbok på idrotten, så man ska fylla i vad man gör varje dag och sätta upp mål för träningen. Ganska kul tycker jag :)

Imorgon ska jag till tandläkaren och ta avtryck till min tandställning!

SÖNDAG

Tjoho! Sitter hemma hos felix men han är på fotbollsträning så jag ska nog gå hem snart. Kvällen igår va väldigt trevlig, jag, matilda, viktoria, sofia, emma och sophie satt hemma hos mig och pratade och åt godis :) Sen följde jag med viktoria och sophie en bit och gick hem till felix.
Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig igår, jag flyttade inte in i gillestugan ialla fall. Iställer la jag upp alla mina halsband, armband, ringar, örhängen, smink osv på mitt golv och började rensa. Slängde allt som jag inte använder och allt smink som blivit gammalt. Så nu tänkte jag göra ett nytt försök idag och flytta in i gillestugan. Ikväll är det fotbollsträning med vallentuna :)

DU BETYDER ALLT ÄLSKLING


LÖRDAG

Hade fotbollsträning med akademin imorse och snart ska jag byta rum till gillestugan. Det kommer nog blir väldigt bra, med stor säng, stor tv, soffa, öppen spis! Tyvärr så är jag så dålig på att inreda och göra det fint så jag behöver hjälp.
Ikväll ska jag träffa matilda, känns som att det verkligen är på tiden nu! Vi träffas alldeles för sällan nuförtiden, men vi brukar skylla på våra pojkvänner :)

UPPDATERING

Jag orkar aldrig sitta vid datorn längre så det blir lite dålig uppdatering. Allt har blivit mycket bättre ialla fall! Men ibland så måste man ju ha en dålig dag också, som i onsdags till exempel. Fotbollsträningen på kvällen blev min räddning. Igår höll jag och sophie i idrottslektionen och sen redovisade jag mitt kommunen arbete för SP1C, det gick faktiskt väldigt bra och det känns skönt att det är gjort nu. Sen gymmade jag på kvällen! Förresten så va jag i täby centrum efter skolan igår och handlade två tröjor så nu har jag 42 kr på kortet. Det är väldigt sällan jag inte har några pengar men jag är inne i en shoppningperiod nu. Men det tycker jag att jag är värd, för jag har inte shoppat mycket alls på flera månader!
Ikväll ska jag och felix äta middag på restaurang och gå på bio, det ska bli mysigt :)


MEDVIND

Jag har prov i geografi imorgon och känner mig inte jättestressad även fast jag inte börjat öva. Jag och sophie gjorde planeringen till idrotten idag och jag och camilla har fixat företag till nästa vecka! Sånt som jag brukar få ont i magen av känner jag mig ganska lugn över. Jag känner mig inte lika trött och sliten längre. Jag tror det här med frisk luft verkligen har hjälpt. Allt går åt rätt håll ialla fall.

Det känns väldigt positivt när det gäller fotbollen också. Vi kommer få två nya tränare, nya matchställ och nytt material. Bara det här med att vi ska få våran logga på strumporna känns seriöst. Vi har cuper, träningsmatcher och träningsläger inplanerat. Till exempel åker vi till HOLLAND I SOMMAR! På träningen med akademin i lördags sa min tränare att jag verkligen har utvecklats och att med rätt träning och rätt tränare så kommer jag absolut nå allsvenskan. Sånt är roligt att höra! :)
Tyvärr blir det inte italien i sommar, istället åker oskars lag till göteborg för att spela gothia cup. Men det blir också roligt, felix ska ju med :)

JAG KAN INTE TRÄNA IDAG FÖR JAG HAR SKAVSÅR OCH DET...SUGER!

EN BRA HELG

Lite dålig uppdatering här igen, nu ska vi se vad jag har gjort i helgen. I fredags va jag på manikyr och pedikyr och sen åkte jag hem till felix. Igår hade jag fotbollsträning med akademin sen mötte jag felix vid ica för att handla middag. Vi va hemma själva så vi lagade tacos och hade det väldigt mysigt, tittade på saw 4. Sen avslutade vi kvällen med att gå en promenad i en timme och en kvart, vi är mogna :) Det här med mer frisk luft har jag verkligen tagit tag i nu och jag känner faktiskt redan skillnad! Idag har jag och felix gymmat och nu sitter jag på jobbet. Ikväll ska jag titta på trollkarlens hemligheter eller vad programmet nu heter. Så en väldigt mysig felixhelg, med lite träning också :)

DON'T LET THE SUN GO DOWN ON ME

Sitter hemma hos felix och lyssnar på westlife höhö. Vi har varit i täby centrum och shoppat lite. Snart ska vi upp och gymma! Jag har som vanligt ont i nacken, käkarna och huvudet och allt blir så mycket jobbigare då. Tror ni jag sminkade mig imorse? Tror ni jag satte på mig fina kläder? Tror ni jag plattade håret? Haha verkligen inte. Jag borstar knappt håret. Jag färgade ialla fall ögonfransarna igår.

Jag finns alltid här för dig anna ♥

JAG VILL INTE!

Första dagen i skolan va helt okej, hade i princip bara en lektion. Så borde det vara varje dag. Egentligen borde jag börja plugga redan idag, vi får väl se hur det går... Jag har varit på ansiktsbehandling idag och ikväll är det spelarmöte, det ska bli intressant!

Jag säger som min kusin, livet blir vad man gör det till! Jag brukar tänka att allt kommer lösa sig i sommar, men jag vet inte om jag orkar vänta så länge.

TRÖTT!

Jag är obeskrivligt trött! Jag gick och la mig halv 5 eftersom jag va uppe och tittade på hockeyn. Det kändes ganska onödigt för sverige va inte alls bra och förlorade med 5-1. Sen stog min klocka på kvart i 8 för klockan 9 började jag jobba. Jag stänger klockan ett så det är skönt, då tänker jag åka hem och gå och lägga mig igen. Längtar! 
Imorgon är det skola igen då, jag vill inte jag vill inte jag vill inte!!!

FINALLY

Nu äntligen funkar det igen. Det har inte gått att publicera något inlägg på några dagar så det är därför det har varit lite dålig uppdatering. Igår spelade vi åttondelsfinal i nike five cup men tyvärr förlorade vi med 2-0. Vi gjorde ialla fall en very bra insats med tanke på att enskede kom trea i division 2 och vi vann division 5. Jag blir lite arg på mig själv för på träningarna går det ganska bra men sen när det väl gäller så vågar jag varken hålla i bollen eller få upp farten. Dåligt självförtroende kan nog ha en påverkan. Ialla fall så jobbade jag på kvällen och sen åkte jag hem till felix och tittade på film :)

Idag har jag gymmat med felix och nu sitter jag på jobbet. Sebbe lovade att komma och hälsa på, where are you? Inatt är det vm-final för juniorlandslaget i hockey så det måste man ju se. Jag antar att vi kommer att äta ett antal popcornpåsar. Jag vet inte varför men jag är jämt sugen på popcorn nuförtiden!

test

testtesttest

DONT WORRY BE HAPPY

Det här skrev jag i lördags men det gick inte att publicera då:

Jag måste nog vara världens tråkigaste människa nuförtiden. Här sitter jag hemma med familjen en lördagkväll och så va det egentligen inte planerat från början. Felix bror hampus fyller 20 år idag och har hyrt en lokal i kragstalund så jag skulle dit men tråkig som jag är så kände jag att jag (som vanligt) inte orkade göra mig i ordning och valde att stanna hemma. Iförsig har vi ätit tacos och glass med varma hallon men ändå.
Det är nånting som inte stämmer just nu, med mig. Jag känner mig alltid trött och sliten. Orkar inte göra mycket helt enkelt. Känner mest för att gå hemma osminkad i mjukiskläder. Det enda som är roligt är att träna. Jag hoppas att det är för att det är vinter och mörkt och kallt och osoligt! Jag känner mig ialla fall ofta ledsen, vet inte varför. Idag satte jag mig ner och skrev upp allt jag kunde komma på som kanske kan hjälpa mig att må lite bättre. En sak som har påverkat mig mycket är skolan. Det har varit väldigt jobbigt med alla läxor och prov och uppsatser och redovisningar och allt, har ofta haft ont i magen. Så det första jag skrev var att jag ska göra mycket på lektionerna och börja med läxorna och pluggandet till prov i tid (lycka till sofia). Sen skrev jag Frisk luft, för enligt min mamma så beror min trötthet på att jag aldrig är ute nu när det är vinter. Träna fanns såklart med på min lapp och Inte stressa. Och massa annat. Juste, städa! Mitt rum har seriöst sett för jävligt ut under en period, kläder överallt! Jag tänker ofta att jag ska skärpa mig, med allt. Det finns så många som har det sämre. Jag ska verkligen försöka! JAG VILL ÅKA UTOMLANDS TILL VÄRMEN!

Idag så har jag ialla fall gymmat och varit och tittat på en ny säng. Hittade en jäääääätteskön för 32.000 kr, vi får väl se hur det blir med den saken ;) Med tanke på att min tandställning kostar 20.000 kr höhö.


TVÅTUSENNIO

Jag tror att dom flesta håller med mig när jag säger att nyår är överskattat men den här gången blev allt väldigt lyckat faktiskt. Kvällen började med tjejmiddag hemma hos mig och vi hade det väldigt roligt! Sen åkte vissa hem till mackie och jag och några åkte till min kusin anna, felix mötte vi på vägen. Där hade jag det också väldigt roligt, mycket tack vare att anna och hennes pojkvän är så himla härliga. Så absolut ett bra nyår och då borde ju år 2009 också bli väldigt bra?
Dock så mådde jag inte så bra dagen efter och kunde inte äta någonting höhö. Så jag och felix sov några timmar på dagen och spenderade hela kvällen framför tv:n.

Idag har jag sprungit på bandet och solat solarium så nu är jag back on track igen!

RSS 2.0