FOTBOLL

Goddag. Först hade jag träning med akademin i två timmar och sen gymmade jag i en timme, duktiga jag :) Dock gick fotbollsträningen inte så bra, det märks att jag inte spelat så mycket fotboll den senaste tiden plus att det alltid känns lite svårt i början på inomhusträningarna, man är ju van att spela ute.
Fotboll har alltid varit nummer ett, det bästa som finns. Mitt liv helt enkelt! Jag har alltid brunnit för det och verkligen älskat allt som har med det att göra. Jag har alltid varit på i princip varenda träning (fick ju faktiskt pris nyss för att jag hade tränat mest under säsongen höhö)  Men under en period nu så har den där glöden liksom slocknat, det har inte alls varit lika kul och bara varit jobbigt att gå till träningarna. Det känns som att det finns viktigare och framför allt roligare saker att göra. Att det för 4 månader sen kom in en pojkvän i bilden kanske spelar en viss roll men det är inte bara det. En bidragande faktor (haha) är att jag tycker att våra träningar är så himla tråkiga och våra tränare inte alls bra. Byta lag vore ju ett alternativ men jag har jätteroligt med alla vänner i laget och det är nära och bra till träningarna. Jag hatar att jag känner såhär men vad ska jag göra? Kanske ta en paus och verkligen få sakna fotbollen ett tag. Det kanske blir bättre nu ialla fall när akademiträningarna har börjat igen! Vi får väl se.




Nu sitter jag ialla fall här och väntar på att felix ska komma hem från jobbet. Ikväll ska vi äta revbensspjäll, woho! Borde läsa min svenskabok med tanke på att den ska vara utläst om en vecka och jag har inte ens börjat, 400 sidor! Men jag är expert på att skjuta upp alla läxor. Någon annan som är skoltrött?

<3


HENRIK LARSSON

Det va väldigt roligt igår och alla va otroligt snygga! Men krille måste ju ändå haft dom bästa kläderna, om man nu kan kalla det kläder haha. Bilder kommer självklart upp på facebook inom snar framtid.

Eftersom henrik larsson bestämt sig för att börja spela innebandy så är det ju en självklarhet att börja följa helsingborgs innebandylag nu. Idag spelade dom mot Järfälla och jag och mickan va såklart på plats i jakobsbergs sporthall. Tyvärr förlorade dom med 5-7 men henke gjorde 2 assist och va väldigt nära att göra ett mål. En tunnel noterade vi också! Nu ska jag hem till felix och titta på film och bara mysa :)


LET'S GET THE PARTY STARTING

Jag är galet taggad till ikväll, abba-party ska det bli för hela slanten! Det är bara härliga människor som ska komma och det ska bli sjukt kul att se allas kläder. Först ska jag bara möta min kusin och sen göra mig i ordning!

PLEASE DON'T STOP THE MUSIC

Nu är engelskapresentationen gjord och det gick faktiskt ganska bra. Även fast jag är dålig på engelska och ogillar att prata in front of the class. Igår inhandlade jag ialla fall kläderna till imorgon, snygg kommer jag inte att bli haha. Mamma tog hem ett par platåskor från jobbet men jag känner inte ritkigt för att vara två meter imorgon (;

Nu ska jag åka till take care och springa på bandet. Det brukar inte vara några problem med michael jackson i öronen, men på något sätt lyckades jag ha sönder min ipod idag!!! Sen ska jag och felix gå och lägga oss tidigt tidigt tidigt. Jag är så trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Förresten så tror jag att jag vet vad jag ska köpa till felix i julklapp (jag vet att du blir nyfiken nu höhö)

Camilla, jag tänker på dig gumman ♥


CANDLE IN THE WIND

Jag har världens bästa pojkvän som gör mig väldigt lycklig och underbara vänner. Men ändå så har jag liksom känt... jag vet inte, det går inte att förklara. Jag orkar aldrig göra mig iordning och sminka mig och jag är alltid trött. Det är mycket i skolan och att jag jämt har ont i nacken och huvudet gör det inte precis lättare. Jag önskar att dagen hade fler timmar så man hann göra mycket mer och inte känna sig så stressad hela tiden. Men idag när jag gick hem från tåget med ipoden på högsta volym kände jag mig väldigt... harmonisk. Eller jag vet inte riktigt vad det betyder haha men jag tror det passar in ganska bra. Jag kände mig glad trots kylan. Kanske var det tack vare musiken eller att jag bara gick i skolan en timme. Allt kändes ialla fall bra! Jag gick med lätta steg och det brukar vanligtvis vara jobbigt att gå från tåget. Jag kände för att börja springa.


MONEY MONEY MONEY

Nu känns det lite bättre när det gäller skolan, klumpen i magen är nästan borta. Kommunenarbetet är framflyttat en vecka och jag har läst ut min engelskabok. Men det finns fortfarande matte att göra, en svenskabok att läsa och två redovisningar att framföra. Jag vill ha jullov nu nu nu! Jag har fortfarande inte kommit på någonting jag önskar mig i julklapp, förutom chailatte höhö. Dagens höjdpunkt är ialla fall lönen!


Imorgon ska jag till tandläkaren och diskutera tandställning och sen ska jag och felix in till stan och försöka hitta något att ha på oss på fredag. (och såklart äta på tacobar) På fredag är det nämligen paaarty med abba-tema hos emma!


Now i´m going to the gym. Sen är det champions league! :D

INLÄGG NUMMER TVÅ

Det här med designen är inte riktigt min grej märker jag, hjälp behövs! Jag har planerat att skriva här i princip varje dag men började redan idag med att skjuta upp det hela tiden så vi får väl se hur det blir med den saken. Ialla fall så är jag trött och orkar inte skriva så mycket. Det har ändå inte hänt så mycket idag. Skolan, tränat, pluggat, city akuten och prison break. Förresten så kom skolkatalogen idag!

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min kära pojkvän. godnatt

INLÄGG NUMMER ETT

Nu har jag också gjort det. Skaffat en blogg. För att jag vill minnas den här tiden i mitt liv. Jag mår bra :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0