090831

Jag är faktiskt lite stolt över mig själv. Igår kväll gjorde jag en massa läxor, inte så stora och svåra men ändå, och nu har jag också pluggat lite. Allt för att inte behöva sitta sent på kvällarna och vara stressad. Woho! Nu ska jag titta på sverige-england och sen måste jag gymma, hann ju inte med det i helgen. Pusshej

Ps. nu är projektarbetet igång, bajs

AIK MOT SM-GULD



BYE BYE DJURGÅRDEN!


skärgårdsakademin

Idag har jag tränat två timmar med akademin, sjukt jobbiga men otroligt bra träningar! Det kändes faktiskt ganska bra, tror att uppehållet från fotbollen i sommar var bra. Det är alltid några nya killar med, från olika klubbar och olika länder. En av dom som va med idag hette tevez, coolt höhö.










flexan

GRYM PRESENT FRÅN MIN ÄLSKLING!


marieberg-vallentuna

Halloj! Dagens match mot marieberg, som ligger näst sist i serien, skulle bli en enkel seger. Tyvärr spelade vi skitdåligt och ska vara glada att vi fick med oss en poäng, 3-3 blev resultatet. Jag undrar hur mycket som egentligen är psykiskt med mina ben nu. Jag körde med LGP-maskinen varje dag i en vecka förut, och på matchen i slutet av den veckan kände jag ingenting i benen. Nu hinner jag inte köra med den lika ofta och det känns som om mina ben har blivit sämre, men det borde inte stämma. Dom borde inte kunna bli sämre, det är något som inte stämmer. Antingen så är det något annat fel än vi tror, eller så är mycket psykiskt. Jag vet bara inte vad jag ska göra åt det.
Jag och felix har precis tittat på män som hatar kvinnor, hemsk men bra film! Nu blir det nog lite grey's anatomy höhö :)


090828

På våran fotbollsträning igår var det en ny tjej med och tränade, hon fick kontrakt med ett allsvenskt lag för 5 år sedan men drog av korsbandet precis innan! Vilken jävla otur för henne alltså, men lite tur för oss kanske höhö. Det är klart att hon tappat en del på 5 år men om hon bara kommer igång nu så blir det säkert jättebra! :D

Idag är det äntligen fredag! Dock går jag till 16:10 och sista lektionen är matte C, det är mindre roligt. Nu är det dax för webbdesign, pusshej



photoshopövning i ettan

packjobb

Tre och en halvtimme stog vi och packade ner stegräknare i kartonger! Men vi får se det positivt, vi tjänade ju pengar!















gym

Nu har jag gymmat klart, tänkte hoppa in i duschen en snabbis så hinner jag kanske se ett avsnitt grey's anatomy innan jag ska åka. Pusshej



vårat gym i garaget

090826

Onsdagar kommer nog bli min favoritdag i fortsättningen. Dock är det den enda dagen jag börjar 8:20 men vi har inga lektioner man får ångest inför och vi slutar halv 2. Sen har jag ingen fotbollsträning på kvällen så det finns ingen tid att passa. Skööönt. Ikväll jag ska till rosersberg med fotbollslaget för att jobba ihop lite pengar. Men nu tänkte jag gymma! :)



22:15

Pappa gissade på att det är ungefär 6 km från flygfältet hem, jag sprang på 30 minuter så det var ju inte jättelångsamt. Jag blev ganska förvånad, det måste jag vara nöjd med i nuläget :)





2 februari 2008

090825

Nu när skolan har börjat, börjar också mitt vanliga och ointressanta liv som kommer att se ungefär likadant ut varje dag. Skola på dagarna, hem och ta det lite lugnt eller plugga, iväg och träna, sova. Typ så. På helgerna är det minst en match, ofta två, och sen är jag rätt slutkörd på kvällarna. Men jag ska göra mitt bästa så att min blogg inte blir världens tråkigaste, jag får satsa på mycket bilder eller nånting.

Träningen idag blev först inställd pga att många inte kunde komma. Jag antar att patrik fick ett antal klagomål då höhö för sedan ändrade han sig så nu blir det skotträning på flygfältet en timme. Min kondition är ju som sagt inte som den brukar så därför tänker jag passa på och springa hem efter träningen :)



kiss me and smile for me



If you knew how I wanted someone to come along
And change my life the way you've done

090824

Så var den första riktiga skoldagen avklarad och vi fick våran första läxa. Den är till imorgon och jag har inte gjort den, det börjar bra... Skit samma, jag har bara en lektion imorgon som börjar 13:35 så jag hinner titta igenom den innan. Ialla fall, efter skolan åkte jag till susanne och hon konstaterade att både min rygg, nacke och ben är mycket bättre jämfört med förra gången, woho! Sedan var det bråttom hem så jag skulle hinna gymma. Det går bra att göra det här hemma, förutom att det är jobbigt att varje gång behöva byta vikterna på hantlarna och skivstången eftersom att pappa är LITE starkare än mig. Sen åkte jag till tibble för att titta på felix match, förlust med 5-0 så nu pratar vi inte mer om den. Tjoho


innan gårdagens match










vallentuna-kungsängen

Kungsängen är väl inte direkt det bästa laget i serien och på bortaplan vann vi över dom med 8-2. Men i sånna matcher är det viktigt att inte underskatta motståndarna, då kan det gå illa! Men jag måste väl säga att vi var ganska överlägsna hela matchen och vann med 11-1. Jag var så arg innan matchen för mina ben kändes inte bra och jag kunde inte alls springa snabbt under matchen. Men men, huvudsaken är att vi vann. Efter blev det tacos hos felix, vilken tur att hans familj är helt underbar! :) Nu blir det grey's anatomy, såklart!

090822

Imorse körde mamma med LPG-maskinen på mina ben i 70 minuter, nu borde det gå bra på matchen imorgon! Efter det åkte jag och felix till landet till mormor och morfar och här har vi varit hela dagen. Tittat på friidrott, spelat kort och sänka fartyg och gått en väldigt lång promenad med disa. Nu ska vi spela spel, puss :)

kräftskiva

Kräftskivan igår hos viktoria blev väldigt lyckad. Vi var 9 tjejor. Äntligen äntligen äntligen fick jag träffa sophie igen, det var hur kul som helst! Vi hade väldigt trevligt och roligt hela kvällen och jag åt hela 3 kräftor höhö ;)
























första skoldagen avklarad, dax för kräftskiva!

Första dagen i skolan efter mitt SISTA sommarlov var inte så farlig. Vi gjorde i princip ingenting och det var pannkakor till lunch höhö. Fast jag var riktigt irriterad där ett tag för vi fick våra skåp och jag fick överskåp. Jag blev löjligt lycklig eftersom jag fick dras med ett underskåp hela tvåan. När vi sedan kommer tillbaka efter en lektion har någon knipsat upp mitt lås och skrivit "det här är mitt skåp // daniel" och ritat en döskalle! Det visades sig att vi fått samma skåp som itek och var tvungna att byta. Och självklart fick jag ett underskåp då. Jävla skit! Annars var det en okej dag, plus att jag är väldigt nöjd med mitt schema. Börjar klockan 10 tre dagar och tio över 12 en dag, och slutar inte speciellt sent heller. Förutom på fredagar. Efter skolan åkte jag till korallen för att ta min tredje och sista spruta mot livmoderhalscancer. Det gick bra och jag svimmade inte woho :)
Om två timmar är det dax för kräftskiva hos viktoria med alla mina älskade tjejer! Och äntligen får jag träffa sophie igen :)

kräftskiva hos mig 2007








































imorgon börjar det igen





innan skolfotot i ettan

det bästa jag vet

Det bästa jag vet just nu är vaniljyoghurt med blåbär, banan och russin. Mums!


sista dagen på sommarlovet

Tjoho! Kom hem för ett tag sen från en mysig dag i sigtuna med mormor, morfar, felix och disa såklart. Meningen var att jag skulle spöa alla i minigolf (för andra gången i år) men den var tyvärr stängd. Så istället gick vi runt och tittade lite i staden, gick en promenad längst vattnet och hann både med att fika och äta lunch. En trevlig dag och jag håller tummarna för att jag har fått lite färg, i ansiktet ialla fall, eftersom den börjar försvinna. Jag hade tänkt ta lite bilder men kameran var urladdad så jag fick klara mig utan det. Ikväll är det fotbollsträning på ip, bättre lycka med vädret denna gång woho!

JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN JAG VILL INTE BÖRJA SKOLAN!!!!

i don't wanna miss a thing

Ikväll har jag gymmat i vårat gym här hemma för första gången på väldigt länge. Det är lite uppgraderat också så nu funkar det lika bra att träna där som att åka till vallentuna träningscenter. Pappa visade mig några bra övningar så nu är jag inte beroende av mamma och pappa när jag ska gymma, nu kan jag göra det hemma istället om jag känner att jag inte orkar eller har tid att åka till ip.
Just nu är det halvlek i matchen barcelona-manchester city, zlatan kommer troligtvis in i andra halvlek. Hoppas att han är sämst, höhö.

Felix är på tegel och ska sova här sen, det kommer bli kul att bli väckt inatt ;)

090819

Vi kom fram till grönan kvart över ett och såg att det inte var någon kö in. Yes tänkte vi. Men det visade sig att det öppnade klockan 3 haha, så vi blev ganska irriterade på oss själva att vi inte kollat upp det innan. Istället gick vi till skansen, eller vi ångrade oss i kassan när vi fick reda på att det kostade 110 kr var att gå in. Sjukt dyrt! Så vi gick till något akvarium eller vad det nu va, där dom hade byggt upp bland annat regnskog med äckligt stora fiskar och hajar fanns det också. Felix tycker tydligen att sånt är intressant så jag ställde upp snäll som jag är. Väl inne på grönan åkte jag tre åk. Uppskjutet, pop expressen och så var jag ju tvungen att prova insane. Inte speciellt rolig och hackig så jag fick ont i nacken. Felix den fegisen stog över. Annars gick vi runt lite och vann några gossedjur. OCH provade langos. Blä!















avslutningsvis, en bild på det vi vann :)

gröna lund

Nu ska vi bara göra oss iordning och sen åker jag och felix till gröna lund. Måste ju prova insane!



fotbollsträning

Nu ska jag ha fotbollsträning på flygfältet... i regnet! Kul :)


som två träd med samma rot




























20 juli 2007

gillinge

Så var alkohol&drogkursen avklarad! Och det var precis samma sak som kursen man måste gå för att få börja övningsköra... totalt onödig! För att sammanfatta sa han: kör inte när du är påverkad eller när du är trött. punkt. Jag tror att om dom nu vill nå fram med ditt budskap, så är det alldeles för sent att börja prata om det med ungdomar som är runt 16-18 år. Det måste tas upp i yngre ålder, annars spelar det ingen roll. Det är skönt att ha det gjort ialla fall, så slipper jag gå den nästa år när jag ska ta körkort. Jag har satt upp ett mål: JULI 2010.



better together

Det blev en liten sovmorgon imorse. Vi hade ställt klockan på 7 för att felix skulle till läkaren. Vi snoozade lite för länge och råkade somna om. Jag vaknade av mig själv tio över 8 vilket var tur eftersom jag skulle möta mamma halv 9 för att köra med LPG-maskinen. Men något läkarbesök blev det inte idag. Nu ska jag fortsätta titta på grey's anatomy och om en timme ska jag till gillinge och gå alkohol&drogkursen. PUSS



haha kan man bli sötare?

puss och godnatt

Hej! Felix lag vann med 2-1 efter att de gjort mål i typ sista minuten. Jag hittade planen tillslut vilket jag inte var säker på att jag skulle göra. Var först tvungen att fråga busschauffören vart jag skulle gå av och sedan chansade jag på vart jag skulle. Jag kom fram till en fotbollsplan men inte den jag skulle till. Hade lite tur när jag såg några huvuden en bit bort och kom tillslut rätt woho! Ialla fall, jag tycker vallentuna var det bättre laget och var klart värda segern. Dom spelar en rolig fotboll också så det är alltid kul att titta på! Vi skyndade oss hem till prison break efter matchen och nu säger jag godnatt. Godnatt!

mönstring

WOHO idag kom lappen jag har väntat på länge, från pliktverket angående mönstring. Jag måste först svara på massa frågor via internet och skicka in. Tyvärr får jag inte mönstra förrän nästa år men ändå! Fast på ett sätt är det ganska bra, då hinner jag bygga upp muskler för min rygg och axlar så kanske jag kan göra allt utan problem :)

Jag sov till kvart över 1 imorse, gjorde mig iordning och åkte till täby centrum för att köpa en grej till mina smycken på åhlens. Det började med att tåget var lite försenat. När jag väl kom till fram och gick in på åhlens fick hela täby centrum strömavbrott! Vi fick inte vara inne i affärerna eftersom varken kassorna eller larmet funkar, så vi fick stå utanför och vänta i hundra år. När det äntligen började fungera igen visade det sig att den vita grejen jag skulle köpa blivit missfärgat av de svarta så jag måste vänta till nästa vecka när den nya beställningen kommer in. Kul! Jag köpte ialla fall kollegeblock till skolan och en klänning på vero moda :)

Nu ska jag äta lunch och sedan åka till ingegerd för att köra med LPG-maskinen. Ikväll ska jag titta på felix match :)




klockan jag köpte i stan förra veckan :)

världsrekord!

Usain Bolt. 100 meter. Tid 9.58. Utklassning. Världsrekord. Nu blir det grey's anatomy, puss och godnatt.



sollentuna united-vallentuna

OJ OJ OJ säger jag bara! Vi spelade sjukt bra, kämpade verkligen hela matchen och var SÅ värda tre poäng! Vinst med 3-2 mot serietrean. Härligt tjejer! Jag har inte kört med LPG-maskinen på tre dagar nu och det kändes tyvärr lite i benens så efter uppvärmningen fick pappa massera mig och det blev lite bättre. Jag spelade innermitt i första halvlek, blev toktrött och fick ont i axlarna. Men det gick ändå helt okej. I andra halvlek fick jag spela forward, ingen godkänd insats om man räknar avslut på mål och allt det där och absolut inte när det gäller konditionen. Men bollkänslan, touchen och passningarna satt ganska bra ändå. Jag är glad att jag inte har tappar allt för mycket ialla fall! MEEEEEN, VI VAR SÅ VÄRDA DEN HÄR SEGERN! Synd bara att vi förlorade mot kallhäll i torsdags, vi måste ju slå lagen som ligger efter oss för att ha en chans på bra placering i serien. MEN BRA KÄMPAT IDAG TJEJER!

holland 2009


























the way you make me feel























Hade det inte varit för er hade jag nog slutat för länge sen. Jag tror att det finns få lag som har sån bra sammanhållning och lagkänsla som vi har. Och jag tror att det finns få lag som har så roligt på träningarna som vi har.



slipping through my fingers

Morgonen började inte speciellt bra, vaknade med magknip som inte ville släppa vad jag än gjorde! Börjar tro att det är något fel på min mage. Morgonen fortsatte ialla fall bra, med frukost framför grey's anatomy. Världens bästa program just nu! Idag ska jag titta på första halvlek av felix match för att sedan själv spela match mot sollentuna united. Det blir tufft, vi behöver vinna och dom är väldigt bra. Jag har inga förhoppningar på att min rygg och min axlar ska hålla, det kommer ta ett tag att bygga upp tillräckligt mycket muskler igen. Däremot håller jag tummarna för mina ben! Och min kondition höhö. Vi får se om killarna vi träffade i grekland kommer och kollar, dom bor i sollentuna :)


fortfarande sommarlov

Min och felix dag: Klockan ringde 11.00. Vi åt frukost och borstade tänderna. Cyklade hem till mig. Gjorde oss iordning. Cyklade till ip. Tittade på första halvlek av a-lagets match. Blev hämtade av tobbe. Åkte till ekebyskolan för 50-årsfest. Åt thaimat och var sociala. Åkte hem till mig. Fick skjuts av mamma och pappa till täby. Tittade på sommaren med göran. Skrattade mycket. Sprang till tåget. Missade det precis. Gick till ensta och tog nästa tåg. Gick hem till mig från bällsta. Blev lite blöta. Pussades lite. Tittar nu på jagad med min familj. Nu är reklamen slut.


don't look back into the sun

Idag var jag tvungen att ställa klockan på 10:45, så tidigt har jag inte gått upp på hela sommaren typ haha. Jag hade tid hos frisören klockan 12, där jag klippte mina slitna toppar och tog bort det mesta av det gröna i mitt hår. Jag förstår inte hur jag kunnat få det eftersom jag inte har badat i klor på flera år. Antagligen beror det på vårat vatten i huset plus att mitt hår är extra känsligt mot järn eller metall eller vad det nu är. Ialla fall, nu är mitt hår typ inte grönt längre och inte alls lika slitet tack vare att jag verkligen skött det nu, med hårinpackningar och allt. Så snart kanske jag får plattpermanenta det igen!

På eftermiddagen cyklade jag och felix upp till ip där han hade fotbollsträning och jag gymmade, så nu har jag ingen kraft kvar i mina armar. Avslutade med att cykla på spinningcykeln lite bara för att få igång musklerna i benen så jag kunde stretcha dom ordentligt. Jag kommer nog aldrig kunna bli vig men mindre stel ialla fall haha. Tror mina ljumskar behöver det. Felix och jag har hyrt film så snart ska vi titta på den. MEN FÖRST, ett avsnitt grey's anatomy woho!

vallentuna-kallhäll

Okej matchen igår var väl ingen höjdare direkt. Det ösregnade så både planen och bollen var hala, vilket gjort allt dubbelt så svårt. Sen att det var andra gången jag rörde en boll efter holland gjorde det ju inte lättare precis. Vi förlorade med 3-1 mot ett lag som vi egentligen borde slå med flera mål. På grund av min enorma träningsvärk var mina ben lite stela så jag kunde inte känna hur mycket bättre mina ben är men dom är definitivt bättre! Nu kanske det blir roligt att spela fotboll igen, hoppas hoppas hoppas! Men vi hade behövt vinna den här matchen, skit...

i guess that's why they call it the blues

Jag måste bara berätta om mina framtidsplaner. Eller hur mina dagar det kommande året SKA se ut:

* Jag går upp på morgonen tillräckligt tidigt för att hinna göra mig iordning, litegrann ialla fall. Lite mascara, normala kläder, håret behöver inte se förjävligt ut. Jag tänker inte se ut som ett mongo som tidigare terminer i gymnasiet då jag aldrig orkade fixa mig.
* När jag kommer hem efter skolan existerar inget "jag ska bara titta på tv medan jag äter mellis" eller "jag ska bara kolla facebook och bloggen en snabbis." För jag är nog världens bästa på att skjuta upp alla läxor. Men inte längre! Det brukar gå ganska fort bara jag väl kommer igång. Läxor först!
* Jag tänker som sagt inte skjuta upp alla läxor och pluggning till prov och allt. Jag gör klart läxan samma dag som jag fått den så ja, är den ju klar sen. Och jag tänker inte sitta uppe sista kvällen och halva natten innan ett prov längre. Mitt motto får bli; gör lite varje dag... eller nått! Jag vägrar stressa och få ont i magen detta år, jag hatar det!
* När allt som har med skolan är avklarat har jag hela kvällen på mig att göra sånt jag vill göra, framför allt träna.

SÅ. Palla mig upp på morgonen - se normal ut i skolan - plugga DIREKT efter skolan - träna - ta det lugnt = ingen stress och inte ont i magen!

camzilla

Började dagen som alla andra dagar den här veckan... med LPG-maskinen. Men jag tror faktiskt att den hjälper, tilsammans med alla hundra tabletter jag äter. Men jag vet inte om jag bara inbillar mig det för att jag så gärna vill att det ska bli bra, men jag tror att mina ben verkligen är bättre! Känns som om matchen ikväll blir upp till bevis.

Eftermiddagen har spenderas med min kära vän camilla, hon åkte precis härifrån. Det var alldeles för länge sen vi sågs! Vi tog bilen (tyvärr är det camilla som har körtkort, inte jag) till jarlabankes bro och köpte jordgubbar, annars har vi bara latat oss. Tittat på grey's anatomy (ja, jag är beroende), suttit framför datorn och pratat om allt möjligt :) Lata sofie orkade inte åka hit från skogen där hon bor. Synd för dig gumman, jag vet att du saknar mig ;)


svenska landslaget

Visst, sverige vann över finland med 1-0 igår men ändå...

1. Landslaget är ingenting utan henke, det är bara att inse. Även fast han kanske inte alltid gör en kanonmatch är han så viktig ändå. Han kämpar och springer som en galning och tar dom där viktiga löpningarna som gör att alla andra kommer i bra lägen. Han har rutin, kan tänka fotboll och är en given kapten. Märks det att jag älskar henke? ps. johan eks kan dö.



2. När ska lagerbäck förstå att zlatan inte har något hjärta för landslaget. Okej, han är väl bra i klubblaget (även fast det tar emot att säga det) men i landslaget har han aldrig presterat. Det handlar bara om honom själv och hans egen karriär, svenska landslaget är inte på hans nivå. Bort med zlatan och ge dom nya en chans istället, dom som vill kämpa.



3. Jag säger bara Elmander. Jag blev imponerad av honom i början av hans landslagskarriär och där trodde man verkligen att vi hittat en given anfallare. Men vart tog det vägen? Målet mot finland igår var hans första på två år och han säger själv att hans svaghet är målskyllet. Men jättebra när man är forward! När hans uppgift är att göra mål. Elmander är slut, det har han varit länge i landslaget. In med någon vinnarskalle istället.



4. Kommentatorn sa att anders svensson var äldst på planen igår, i sverige alltså, med sina 33 år. Jag kunde svurit på att mellberg, mikael nilsson och majstorovic är äldre. Framför allt mellberg!



5. Svenska landslaget bara väntar på oskar ek!


olika tider

Jag har sovit till typ ett hela veckan och felix går upp vid halv 8 för att åka till jobbet. Det blir jobbigt nu på kvällen när han är trött och inte jag. Felix har redan gått och lagt sig men jag har inte alls någon lust att göra det. Sååååå vad ska jag göra, titta på en film med min kära mor kanske.

kreta med mamma 2008


















nej det tog för lång tid att ladda upp bilderna, nu tänker jag krypa ner i sängen bredvid min älskade pojkvän. godnatt!

det blir inte alltid som man tänkt sig

Träningspasset blev inte direkt som vi hade tänkt oss. Det var flera år sedan jag sprang spåret på IP och dom har ju gjort om där med massa nya spår och allt. Jag och oskar sprang ialla fall vilse och råkade komma in på 5 km spåret och sedan på ett spår som är borttaget med VÄRLDENS MÖRDARPACKE. Vi som bara hade tänkt springa 2,5 km eftersom jag har varit sjuk och oskar åker på träningsläger med stadslaget imorgon. Meeeen det blev betydligt längre och jobbigare än det. Efter det gymmade jag men vart har mina muskler tagit vägen!? Det märks att jag inte har gymmat på en och en halv månad. Jag klarade inte alls lika tunga vikter som jag brukar och det känns i mina axlar och rygg att jag har tappat muskler. Pappa sa idag att mina ben verkligen har blivit smalare, det beror dels på att svullnaden från all vätska börjar försvinna men antagligen också på att jag har tappat muskler höhö. Så nu jävlar säger jag bara!

back on track

Den dåliga uppdateringen beror på att mitt internet inte har funkat på några dagar men nu helt plötsligt gör det det igen... konstigt! Vad har jag gjort då?

* kört med LPG-maskinen på mina ben varje dag
* haft första fotbollsträningen sen holland. Det var kul... tror jag
* FÅTT HEM MIN GREY'S ANATOMY BOX
* varit på ansiktsbehandling
* varit i stan med felix. Handlade bland annat en skitsnygg klocka!
* tittat på oskars fotbollsmatch - förlust tyvärr
* sovit till typ ett varje dag
* ätit våfflor till frukost
* gått långa promenader varje dag
* träffat viktoria och fått massa bilder från ios, wiho!

Nu hinner jag inte skriva mer. Ska till IP och springa med oskar och sedan gymma. PUSSHEJ

igår idag imorgon föralltid

Var på råsunda med familjen idag och såg AIK vinna över BP med 2-1. Det var riktigt nervöst när bp gjorde 1-0 i början av andra halvlek men AIK kvitterade och obolo (vem annars?) avgjorde några minuter innan slutet. Så jävla skönt! Nu är vi med i toppen. Meeeeen, jag hatar bojan djordjic. Finns det någon sämre fotbollsspelare, som för övrigt tycker att han är skitbra? Han leker expert i tv4 eller vad det nu är, fast han knappt får någon speltid i AIK. Gaaaaaah. Han uträttade ingenting under matchen och blev av med bollen hela tiden... som vanligt, SOPA!






ps, jag tog en promenad från felix hem idag. Bra för mina ben med andra ord. PUSS

090807

Hej! Eftersom både jag och felix är sjuka så orkar vi inte göra så mycket för tillfället. Felix sjukanmälde sig och hoppade över jobbet idag. Vi sov länge, tog det lugnt på morgonen och tog sedan en promenad. Först till kragsta för att lämna tillbaka en film och sedan hem till felix. I centrum hyrde vi benjamin button som vi ska se ikväll :)


grey's anatomy

Dags att börja följa en ny serie tycker jag. Vänner och sex and the city har jag sett tusen gånger (inte för att jag har tröttnat men ändå) och nu är både city akuten och lost slut. Och prison break också snart. Så nu har jag beställt grey's anatomy boxen, säsong 1-4 som kommer imorgon. Woho! :D


sevärd!


en bra dag

Jag börjar redan må bättre, så himla skönt! Imorse var jag först hos tandläkaren och bytte ståltråd eller vad det nu är. Mitt glapp var från början 2 mm och nu nästan 0 mm, det går åt rätt håll med andra ord. Sedan var jag hos ingegerd för andra gången den här veckan för att använda hennes LPG-maskin för mina ben. Resten av dagen har jag bara slappat i solen och spelat lite pingis med oskar. Felix kommer hit efter jobbet och då ska jag tvinga med honom på en promenad :)






Information om LPG-maskinen, för min egen skull:

"Endermologie-metodens huvudsakliga uppgift är att bearbeta och mjuka upp eventuell förtätad bindväv så att både blod- och lymfcirkulationen förbättras. Ökad blodcirkulation leder till att syretillförseln till kroppens alla celler förbättras samt att ämnesomsättningen ökar och därmed påverkas även kroppens fettförbränning. Dessutom förbättras lymfcirkulationen vilket medför att slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska förs ut ur kroppen."

jävla problembarn

För det första är jag sjuk, det är inte alls ofta jag är det faktiskt men nu mår jag riktigt dåligt. Äter pencillin mot min öroninflammation och känner mig riktig hängig. Missar pierres poolparty ikväll, skit! För det andra så var jag hos susanne idag för att äntligen kolla upp mina ben. Har ju under en lång period haft vätska i mina ben, varit stel och har haft svårt att springa. Nu har det blivit värre, det gör tillochmed ont när jag går och nu gör även mina ljumskar ont. Nu fick jag reda på att jag har brist på en jäkla massa saker, jag är överkänslig när det gäller mjölk, mina leder och min bindväv är inte som dom ska och bla bla bla. Min tandställning påverkar mina höfter på något konstigt sätt, min blodcirkulation och ämnesomsättning är dålig så det samlas massa vätska och slagg i mina ben... och allt va det va! Ialla fall, nu ska jag börja äta massa tabletter, magnesium, omega3, b6. Tydligen så har jag tränat alldeles för hårt och för mycket så nu ska jag börja långsamt med promenader och sedan öka. Sen att jag har ont i ryggen för att jag har gymmat dåligt i sommar är väl mitt eget fel. Nu ska jag ialla fall ta tag i det här och jag hoppas innerligt att mina ben blir bra snart!

hemma igen!

Egentligen kom vi hem i lördags men eftersom jag är sjuk har jag inte orkat sitta vid datorn. Jag har öroninflammation och äter pencillin, och många av oss har legat hemma i feber och hostat och snorat och allt vad vi har haft för oss efter resan. Kanske inte så konstigt med tanke på hur vi levde där. Men va det värt det? AAA AAA! En galen men helt underbar vecka! På dagarna låg vi på stranden och solade och badade (ja jag badade faktiskt några gånger, woho!) Sen runt 6-7 tiden tog vi bussen tillbaka till hotellet, duschade och gjorde och iordning och förkrökade på balkongen. Eftersom de har helt andra tider där blev det middag runt elva tolv och sedan happy hour på hotellet. Det visade sig att alla kom till vårat hotell sunrise innan alla klubbar öppnade. Hääärligt, då slapp vi gå någonstans! Där umgicks vi mycket med ett gäng norrmän och även 3 svenska killar från sollentuna och två tjejer från göteborg. Vid halv 2-2 stängde baren och vi drog vidare uuuuuut. Blue Note hette en skandinavisk bar som spelade svenk och norsk musik! Ibland är det ganska bra att vara tjej, vi blev bjudna på allting och slapp lägga ner pengar på alkohol. Vi dansade och hade skitkul hela nätterna och kom hem runt sex. Ganska duktigt av oss att släpa oss upp på morgnarna runt halv 10. Det känns onödigt att gå in på detaljer, det stannar nog mellan oss tjejer ;) En negativ sak var hotellrummet. Stenhård säng, inget kylskåp, sämst ac, iskall dusch, sämst frukost, ingen tv meeeen stor balkong med underbar utsikt! Att vi en kväll fick besök av en hundra meter lång tusenfoting på en restaurang vill vi nog helst glömma... Ialla fall, en underbar och galen resa!





tusen bilder finns på facebook

RSS 2.0