i'll take you there

Jag hade verkligen sett fram emot att få gymma efter skolan men nu sitter jag här på jobbet igen, som vanligt känns det som. Men jag ska inte klaga, det är inte alla som har ett jobb och jag tjänar väldigt bra. Och på måndagar brukar det vara full fart!


brokeeen

Både min dator och min mobil är trasig, kul! Min skärm på datorn funkar inte, den är helt svart även fast datorn är på, och där har jag ju alla skolarbeten! Det brukar ju ta några veckor att få tillbaka den. Mitt kontantkort och oskars gamla mobil vägrar samarbeta och jag kan varken skicka sms, ringa eller ta emot sms på den mobilen. Så nu har jag bytt tillbaka till mig gamla och den funkar knappt!

bp-vallentuna

Vi visste att matchen mot bp igår skulle bli tuff, de ligger tvåa i serien. Men vi spelar bra och kämpar på hela matchen! Man ska inte skylla på domaren men förlusten igår var faktiskt hans fel. Jag orkar inte gå in på detaljer för jag är fortfarande arg men patrik pratade med honom länge efter matchen! Det är inte ofta man ser en sån hemmadomare, bara för att det va bp vi mötte liksom...


projektarbete

Nu har jag varit duktig och läst lite frankenstein plus satt upp en projektplan för mitt projektarbete! Så nu känns det bättre och jag har inte lika ont i magen längre. Och jag har kommit på vad jag ska skriva min engelska rapport om! Och allt detta har jag gjort medan jag har tjänat pengar på jobbet hoho :)



jag och viktoria i åre


090920

JAG HAR PANIK ÖVER SKOLAN! Allt kommer alltid samtidigt, eftersom att man börjar alla kurser samtidigt och sen efter ett tag är det dags för prov och uppsatser och redovisningar och allt va det är. Och jag har inte hunnit plugga någonting denna vecka för att jag har jobbat eller tränat varje kväll, och ikväll är det match igen! Så nu tänkte jag försöka göra ett litet ryck på jobbet, det är ändå knappt några kunder på söndagar.


vallentuna-knutby

Hej! Jag sov 12 timmar inatt så jag kände mig pigg och taggad till matchen idag. Vi ska egentligen utklassa knutby och kanske var det just därför vi spelade så dåligt, för att vi inte gick in med rätt inställning. Vi gick inte in med 100 % i varje närkamp och vi kämpade inte så mycket som jag vet att vi kan. Men huvudsaken är ju att vi vann, 2-0 blev resultatet!
Nu är jag hos bohjort har det trevligt, favoritfamilj! :)


en sofia och en matilda


090918

God morgon. Sitter i skolan och ska egentligen skriva en uppsats på engelskan men jag orkar inte koncentrera mig. Har inte orkat tänka på skolan och läxor på hela veckan, så nästa vecka måste jag skärpa mig. Vi började 10.50 imorse, det var välbehövligt. Så nu är jag hyfsat pigg ialla fall! :)


tjejor


090917

Nu sitter jag här på jobbet igen. Och har ont i huvudet igen. Men jag kommer ialla fall få väldigt mycket pengar nästa månad, woho! Idag var vi vid mörtsjön (haha) med klassen för att leta efter massa insekter och växter och allt va det va. Vi mätte luftfuktigheten och kompensationspunkten och blabla, det tråkigaste jag gjort på länge. Jag stog där och frös i två timmar och nu måste vi skriva en lång rapport på naturkunskapen, jättekul!
Oskar har fått sin iphone så jag har för tillfället hans gamla mobil, eftersom att min knappt funkar. Den är skitavancerad och det tar mig typ en timme att skriva ett sms, men jag lär mig hoho.



typ så här ser den ut :)


champions league!

Jag hann med det mesta jag hade tänkt, förutom att plugga och städa rummet, men det prioriterade jag sist höhö. Jag gymmade, klippte naglarna, hade hårinpackning i håret, fixade framsida till min kalender, tittade på grey's anatomy (haha) och... nu tog mitt minne slut. Just nu är jag bara arg och ledsen för att jag missar första halvlek mellan barcelona och inter! Det går ju inte, hur ska jag klara mig?


ännu fattigare

mina första jeansleggings, woho


alltid du









juli 2007


090916

Hello. Det är en chock varje gång klockan ringer på onsdagar, är inte van att behöva gå upp så tidigt. Det är enda dagen jag börjar 8.20. Så det får härmed bli min mysdag, inget smink, en slarvig toffs och mysiga kläder. Punkt slut. Vi hade ingen internationella relationer idag eftersom att läraren var sjuk och jag orkade inte vänta på nästa lektion i typ 3 timmar, så jag åkte hem. Hade alltså bara matte idag, skönt. Nu tänkte jag pyssla med alla dom här småsakerna som jag aldrig hinner med innan jag ska till jobbet kvart i 5. Pusshej


irriterad!

Jag är riktigt irriterad. Vi kör alltid samma övningar på varenda träning! Vad är problemet? Man orkar inte ens anstränga sig längre. Y:et har vi kört varje gång i typ ett halvår, det är en jättebra övning men nu är det ju bara tråkigt. Gaaaaaaaaah


pictures.










090915

Började tio över 12 idag, som vanligt på tisdagar, så jag känner mig ganksa pigg. Förutom att det är tredje dagen i rad som jag har ont i nacken och huvudet. Efter skolan var jag på banken och förde över pengar till pappa, så han kan betala turkiet med sitt visakort. Nu tänker jag inte titta på mitt sparkonto hur mycket pengar jag har kvar. Det man inte har sett vet man ingenting om, eller nått sånt haha. Nu måste jag plugga lite innan fotbollsträningen ikväll!


sommar och sol




london.


090914

Jag hade en massa planer för ikväll. Massa småsaker som aldrig görs och som jag efter ett tag får ont i magen av. Men så tittade jag i min kalender imorse och såg att jag ska jobba till halv 10 ikväll. Så nu sitter jag här igen, på jobbet, och funderar på att läsa frankenstein. Idag pratade jag med min handledare och fick mitt förslag på projektarbete godkänt, woho! Känns faktiskt ganska roligt att göra det, så det blir nog inga problem. Har fått lov att filma felix och oskar ialla fall, sen tänkte jag prata med mitt lag imorgon :)
Felix och jag har planerat kvällsfika i sängen framför grey's, längtar! Och ja, det heter kvällsfika.






vallentuna-sollentuna

Okej, det finns egentligen inte så mycket att säga om matchen idag. Vi spelade dåligt och ska vara glada med 3-3. En poäng ialla fall. Men det var ganska svårspelat eftersom att det hade regnat och bollen bara stack iväg. Tyvärr kom vi in i deras spel och lyckades inte hålla bollen på marken och spela runt som vi kan göra. Men men, en poäng ialla fall. Matchen mot rö i division 5 förlorade vi, så ingen bra dag för vallentuna...


alanya

Hahaha det visade sig att jag och felix ska till alanya, inte till antalya! Vi landar bara där och sen åker vi buss till alanya. Men det är faktiskt ännu bättre för då kan vi kanske besöka restaurangen Green Star där jag och min familj ätit båda åren vi varit i turkiet. Vi fick till och med julkort från dom för några år sen. Bäst!


en skön dag i skolan







ja sofie, jag snodde bilderna från dig :)


090913

Heej! Sitter på jobbet och läser frankenstein höhö. Som vanligt är det inte mycket folk alls här på söndagar så jag passar på att läsa eftersom att den ska vara utläst om typ tre veckor. Ikväll är det match mot sollentuna, jag ser faktiskt verkligen fram emot det! Efter matchen i tisdags känns allt bara så roligt, jag ska försöka ha med mig den känslan under matchen och köra järnet!


090912

Ett tips: se inte filmen passengers. Såg den imorse och den var inte bra alls. Annars så har jag gymmat idag, träffade victoria där och ja, hon är gaaanska brun! Sen såg jag a-laget vinna med 4-0 och nu har jag gäster. Mormor, morfar, ing-marie och peter. Och felix, fast han räknas inte som gäst. Jag är hungrig!

 




TURKIET!

Igår bokade jag och felix en resa till turkiet, antalya, på höstlovet! 24 oktober åker vi, gissa om jag längtar?


nu börjar det

Klockan är nu 3. Om fem timmar börjar fotbollsträningen. Imorgon har jag prov och jag har inte börjat plugga. Dags att sätta lite fart. Ta en paus och titta på grey's. Och sätta fart igen.

vinst tillslut...

Det skulle bli en självklar seger för sverige mot malta. Kommentatorerna pratade innan matchen om "mål mål mål" eftersom målskillnaden kan avgöra i slutändan. Alltså, det var ingen fråga OM sverige skulle vinna utan med hur mycket. Nu blev det 1-0, efter ett självmål! Hej då lagerbäck, snälla.

 


090909

Idag har det varit sjukt varmt för att vara september. Vi låg ute på konstgräset på lunchen och halvsov, mysigt. När jag kom hem från skolan (efter att ha GÅTT från bällsta station eftersom felix körde mig till skolan imorse) var jag tvungen att plugga lite webbdesign och nu har jag precis gymmat, kommer kännas i axlarna imorgon. Sverige-malta ikväll kommer jag få se på jobbet på våran lilla tv, hoppas att det inte är så mycket kunder så jag kan koncentrera mig på matchen. HEJA SVERIGE!



vallentuna-väddö

Så roligt som det var att spela matchen igår har det nog inte varit på väldigt väldigt länge. Alla var sjukt taggade innan och det märktes också under hela matchen. Särskilt första 20 när vi spelade ut dom totalt. Vi var iförsig ganska överlägsna hela matchen och vann med 4-1. Men det var inte bara för att vi vann som det var roligt. Äntligen fick vi spela på bällstaberg igen. Alla kämpade och var positiva. Jag sprang och sprang utan att tänka på mina ben. Och det gick ganska bra för mig. Det gick bra för alla. Det kändes lite som när man va liten. Jag kände ingen press utan det var bara roligt att få spela fotboll.





















vi vann serien 2005!


fotbollsmatch

Dags för match mot väddö. Dags att ta tre poäng.




match mot bele barkaby 2005


EGYPTEN

Idag har familjen bokat en resa till egypten den 17-24 december! Naaaaaaaaajs.


090908

God morgon. Jag troooor att jag har bestämt vad mitt projektarbete ska handla om. Men sen läste jag annas förslag och då blev jag osäker igen haha. Jag har ju pratat om att jag vill starta ett eget gym i framtiden och då föreslog hon att jag kan göra något åt det hållet. Det lät intressant! Men det jag tänkte på innan hade att göra med fotboll... såklart. Jag tänkte att jag kunde göra en hemsida på internet där jag lägger upp massa fotbollsövningar och så. Eftersom de flesta ungdomslag idag drivs av föräldrar som egentligen inte kan så mycket om fotboll, utan de ställer upp för att ingen annan kan. Då kan min hemsida bli en hjälp så att träningarna blir bättre och effektivare :) Okej, jag har snott idé men det vet ju inte min lärare höhö. Nu ska jag till skolan, tjoho



holland 2009


090907

Tjoho! Idag hade jag bara två föreläsningar i skolan, ganska onödiga som vanligt. Så jag hann hem till felix ett tag innan jag skulle på ansiktsbehandling hos ingegerd. Så nu är jag röd och fin i ansiktet höhö. Helené ringde mig idag och gav mig 2 dagar denna vecka och 3 dagar nästa vecka som jag får jobba. Woho, pengar!

Nu måste måste måste jag komma på vad mitt projektarbete ska handla om. Vi skulle lämnat in det idag men jag har ingen aning. HJÄLP NÅGON!?







gotland 2008


vallentuna-skå

Igår spelade vi match mot skå hemma på ip. Jag tycker inte att vi spelade jättedåligt men speciellt bra var vi ju inte heller. Dessutom så va skå bättre, tyvärr. Förlust med 3-1 blev det. Jag förstår inte hur vi kan vara så himla ojämna. Ena matchen spelar vi skitbra medan vi nästa match är helt kassa. Vi har en låg lägsta nivå helt enkelt, men vi kan spela riktigt bra också! Jag tror att ett problem är att vi i princip aldrig har samma lag. Det är alltid några borta, och därför blir laguppställningarna olika varje match. Det är svårt att få in ett grundspel då. Och jag kunde knappt springa igår, hade ont i svanskotan efter matchen med 93:orna, och det blir så jäkla stumt då. Smärtan i benhinnorna försvann efter uppvärmingen när jag blev varm, får väl se hur det blir med det. Nu ska jag till skolan, pusshej


tråkigt på jobbet

Jag hade ingenting att göra och bestämde mig för att ringa fröken ur. Bara för att liksom. Så jag söker på "fröken" på min mobil men ingenting kommer upp. Jag va säker på att jag hade det inlagt. Jag börjar istället bläddra igenom telefonboken. Det visade sig att det stog "föken ur". Jag började asgarva. Kan man ha tråkigare?


grekland 2009
























































fotboll och fest

Igår spelade jag match med 93:orna. Eller det var mot märsta i division 5 så det är egentligen våran match men vi gav den till 93:orna eftersom att vi har en viktig match idag i division 4. Märsta har inte förlorat en match och leder serien. Vi förlorade mot dom borta med 5-0 men då var vi bara 11 spelare och det var jens och sai som coachade, det säger ju allt? Men vi var klart bättre än dom hela matchen fast tyvärr blev det bara 3-3...

På kvällen var det dags för det årliga EBF summerparty, så vi tog tåget till världens ände dvs. kårsta! Vi hade väldigt roligt och jag träffade många som jag inte träffat på jättelänge! Vid halv 2 kände jag att det fick räcka, för jag skulle upp och jobba nu på morgonen och spela match ikväll. Jag ringde felix som fick komma och hämta oss, men vi var inte hemma förrän kvart över 3. Så jag är liiite trött nu ja. Men jag jobbar till två bara :)




du är den starkaste jag vet




om du har pengar i fickan

Nu åker jag till jobbet! Tänkte bara berätta att från och med nu när jag säger att felix ska hämta mig så är det med bilen och inte med cykeln höhö. Felix kommer och hämtar mig klockan 7 :)


mysbild



090904

Godmorgon! Jag fick ett sms av camilla imorse som undrade om jag kunde börja jobba klocka ett istället för tre. Självklart sa jag, jag vill ju tjäna pengar ;) Så det betyder att jag bara skulle hinna med en lektion i skolan, engelska, och där jobbar vi ändå bara själva för vi ska skriva en uppsats. Så jag bestämde mig för att sjukanmäla mig idag. Fast egentligen så kan man inte säga att jag skolkar, för jag pluggar här hemma :)


bror

Jag håller på att leta fram massa gamla bilder på mig och oskar, tänkte göra ett bildcollage någon gång i framtiden :)













nu hinner jag inte ladda upp fler bilder, måste byta om till träningen. PUSS


090903

Imorse blev jag störd mitt i frukosten av att någon ringde på dörren. Det visade sig att han skulle laga våran tunna, så det var okej. Efter två och ett halvt år är den äntligen fixad haha. Sen när vi skulle åka till skolan var vårat tåg iställt (och dom satte inte in någon ersättnigsbuss!) så vi var tvungna att vänta på nästa, vi kom alltså försent till skolan igen. Nu sitter jag bara och väntar på att min fotbollsträning ska börja! :)


vallentuna träningscenter

Nu har jag städat klart här och sitter bara och väntar på att få stänga. Det kändes som om jag hade glömt bort allting när jag kom hit, tillochmed koden för att larma men nu känner jag mig hemma igen höhö. Det var faktiskt ganska kul att jobba igen, hade saker att göra i princip hela tiden och så var mormor här ett tag. Snart kommer felix och hämtar mig, wiho :)


090902

Nu har jag precis gymmat så nu är jag lite mer biff höhö :) Ikväll ska jag äntligen jobba, för första gången sen innan sommaren. Jag behöver pengar, har för tillfället 2,17 kr på mitt kort. 




hej din mupp




körkort!

MIN POJKVÄN HAR KÖRKORT MIN POJKVÄN HAR KÖRKORT MIN POJKVÄN HAR KÖRKORT MIN POJKVÄN HAR KÖRKORT MIN POJKVÄN HAR KÖRKORT MIN POJKVÄN HAR KÖRKORT MIN POJKVÄN HAR KÖRKORTMIN POJKVÄN HAR KÖRKORT MIN POJKVÄN HAR KÖRKORT MIN POJKVÄN HAR KÖRKORT! :D


090901

Det hade hänt en olycka i vallentuna centrum idag så tåget var inställt. Vi fick ta ersättningsbuss till täby kyrkby och vänta där på nästa tåg, så jag kom en halvtimme försent till skolan. Alltså hade jag bara en och en halv lektion idag, ganska skönt :) Efter skolan mötte jag felix i täby centrum för att äta lunch/middag eller vad det nu blev. Sen råkade jag köpa en jacka, en tröja och ett armband också, det var inte riktigt meningen höhö. Sen orkade jag inte göra så mycket innan fotbollsträningen så det blev några avsnitt grey's anatomy... som vanligt :)

Och idag fick jag det roliga beskedet... jag har benhinneinflammation, kul!!!!!!!!!!!!

RSS 2.0