MEDVIND

Jag har prov i geografi imorgon och känner mig inte jättestressad även fast jag inte börjat öva. Jag och sophie gjorde planeringen till idrotten idag och jag och camilla har fixat företag till nästa vecka! Sånt som jag brukar få ont i magen av känner jag mig ganska lugn över. Jag känner mig inte lika trött och sliten längre. Jag tror det här med frisk luft verkligen har hjälpt. Allt går åt rätt håll ialla fall.

Det känns väldigt positivt när det gäller fotbollen också. Vi kommer få två nya tränare, nya matchställ och nytt material. Bara det här med att vi ska få våran logga på strumporna känns seriöst. Vi har cuper, träningsmatcher och träningsläger inplanerat. Till exempel åker vi till HOLLAND I SOMMAR! På träningen med akademin i lördags sa min tränare att jag verkligen har utvecklats och att med rätt träning och rätt tränare så kommer jag absolut nå allsvenskan. Sånt är roligt att höra! :)
Tyvärr blir det inte italien i sommar, istället åker oskars lag till göteborg för att spela gothia cup. Men det blir också roligt, felix ska ju med :)

JAG KAN INTE TRÄNA IDAG FÖR JAG HAR SKAVSÅR OCH DET...SUGER!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Så det är frisk luft som är boven? det tål väl att tänkas på. OCH varför ska du få resa så mkt hela tiden? jag vill också det! avundsjuka it is. haha. ;)

2009-01-12 @ 19:43:34
URL: http://flowergrownwild.blogg.se/
Postat av: sofia

ja faktiskt, så jag rekommenderar verkligen frisk luft! det är för att jag är så himla bra tralala :)

2009-01-13 @ 10:14:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0